PINKE VÆGGE. GENBRUG OG GODE STUNDER..

MOTHERS DAY // VIND EN BLAIRE KAPPE..

img_9258

MOR´S DAG GIVE AWAY det er Mor´s dag på søndag, bare lige hvis der var nogen mænd derude, der havde glemt det. Jeg har allerede fået min mor´s dags gave, jeg har fået nye læsebriller, for så gammel er jeg nu (skumle skumle). De er så også med sådanne noget blåtfilter, så jeg kan sidde foran skærmen, og ikke blive stresset i sine øjne. Welcome to end thirties bitches!! Haha.

Well, hvis I ikke allerede har set det, så kan I denne weekend vinde en BLAIRE kappe, det eneste man skal gøre er at hoppe over på @blairedk´s instagram og deltage i konkurrencen. Man skal skrive i kommentarfeltet hvilken mor, man ønsker der skal vinde en kappe på mor´s dag❤️

Skynd Jer, inden konkurrencen bliver afsluttet på søndag💕

Happy Mothers Day

XX
R

Se flere kapper HER.

2 kommentarer

 • Ulla Jakobsen

  Mig selv. Jeg er enlig mor til to små piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Åhhh det var desværre ikke her du skulle skrive det, men inde på BLAIRE.DK´s egen instagram ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINKE VÆGGE. GENBRUG OG GODE STUNDER..