MOTHERS DAY // VIND EN BLAIRE KAPPE..

DISCOUNT OUTFIT // STIL PÅ BUDGET..

DET ER PRISEN PÅ GRISEN Jeg har tit folk der skriver til mig, hvor jeg køber alle mine kjoler. Jeg har virkelig sjældent dyrt tøj i mit skab, jeg shopper 99% af tiden i ZARA og H&M. Det er bare mine faves. Eller det ville sige, jeg ville da ikke have noget i mod at shoppe i IRO, MAJE, CHANEL, Proenza Schouler hele tiden, men det rækker mine popcornpenge jeg får hver mdr. bare ikke til.

Kunsten er ikke hvad du giver for dine ting, kunsten er, hvordan du sætter dem sammen. Dette outfit havde jeg på, forleden aften, da jeg var til åbningen af en vores veninders nye butik. Jeg var mega oppustet, uden helt at vide hvorfor, men så er det altid en god ide, at tage noget på der ikke strammer. Ens udstråling, kommer sig altid af, hvordan man har det indeni🙏🏻

Jeg styler altid mine ting med en statement taske, og her er det min (igen igen) meget brugte Leowulff taske, som jeg har haft i 2 1/2 år, og som har været med på et utal af billeder på bloggen. Igen, hvis man ikke har budget til at købe ‘nyt nyt nyt‘ hver mdr. så er det altså helt fair man genbruger så meget man kan. Jeg har ikke noget behov for at vise på bloggen jeg køber dyrt hele tiden, det bliver også lidt uopnåeligt for dem der læser med, og det er ik fair.

MIT OUTFIT:

Kjole købt på Bali til 99kr i gaden ‘Double Six’

Sandaler RUBI 80kr – Discount kæde her i Singapore ala PIECES. Mærket er fra Australien og hedder også COTTON ON.

Halskæde JUKSEREI 500kr – Designet af en dansk kvinde, der bor i Berlin, men håndlavet i Italien.

Taske LEOWULFF – Læder goodies designet af Danske Sarah Wulff..

Så det med mange tror man skal gå i dyre tekstiler, for det er et ‘rigtigt’ outfit. Det er noget sludder. Selv folk der går i CHANEL herude, de kan se helt forfærdelige ud. Du kan IKKE købe dig til stil. Den skal komme naturligt til en.

Håber I har skønne planer for lørdagen, vores er allerede godt i gang, og den står for mig på at hente mine nye læsebriller, og senere i aften skal min kæreste og jeg, hjem og spise hos vores venner, der bor på den anden side af Orangehuset. Det glæder jeg mig til ; )

Nyd weekenden

XX
R

3 kommentarer

 • Tina

  For nogle år siden, før min arbejdsulykke.
  Da rejse min datter og jeg til alle mulige spændende steder og købte spændende, anderledes og billigt tøj og sko.
  Det er en rigtig smuk kjole du har på:-)
  God weekend til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ih hvor er du pæn ❤️. Den kjole er fantastisk og dit hår sidder så smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOTHERS DAY // VIND EN BLAIRE KAPPE..