MAN VED MAN ER FORVIRRET NÅR..

DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE..

Processed with VSCO with a5 preset

HVIS MAN LEDER EFTER EN NY GARDEROBE så kan man i hvert fald starte med den her smukke smukke blomstret kjole. Jeg har aldrig fået så mange privatbeskeder på insta om en kjole før 💞 Så ved man, man har ramt rigtigt. Jeg havde stort set ikke andet på, på min ferie til Phuket. Den er nem at vaske i håndvasken, den er nem at tørre igen. Kræver ikke den helt store strygning. Den er smuk til en tur på stranden, men genial når man skal ud at spise om aftenen. Den kan styles op – den kan styles ned. En lige så vigtig item i min garderobe som ‘the little black dress‘ – og min BLAIRE kappe.

Kjolen er fra mærket fra JasperLiving – den er fra deres nye SS18 kollektion, og er at finde på webshoppen NU.

Find kjolen LIGE HER🌸

2 kommentarer

  • Thilde

    Din kjole er fantastisk smuk. Den må jeg eje. Kan dog ikke rigtig finde ud af, om de sender til DK og hvordan reglerne er omkr det?
    Mvh Thilde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN VED MAN ER FORVIRRET NÅR..