MIN AFSKED..

DATE NIGHT. FARVER OG DET PERFEKTE SELSKAB..

Kjole Sinéquanone PARIS // Briller FINLAY & CO // Stilletter mit eget design ‘Month of May’ // Taske ZARA..

VOKSENTID ER EN VIGTIG TID I går tog vi ud med vores venner og for at spise en god middag. Vi trængte alle til lidt voksentid, som man måske ikke helt får nok af, når man lever det vilde familieliv. Selvom vi alle lever livet i Singapore, hvor solen som regel altid skinner, så har vi stadig en lige så almindelig hverdag, som alle hjemme i danmark. Bare fordi solen skinner, så er det ikke lige med, at hverdagen ikke tager over, for det gør den præcis på samme måde her – vi blev selvfølgelig IGEN placeret ved siden af et andet dansk par. Altså hvor lille er Singapore lige? Tydeligvis SÅ lille 😋

Vi prøvede en ny restaurant som hed Butcher Boy, som skulle lave en masse med kød. Og hvem kan ikke lide det? Deres hjemmeside havde været nede, så vi havde ikke rigtig fået kigget på deres menu, men vi tænkte det kunne ikke gå helt galt. Da vi kom var det så mere et Japansk tema, noget med fiskeskind´s chips og andet eksperimenterende. Jeg var fan, men jeg ved ikke helt hvor oppe og køre de andre var over det. Maden var rigtig fin, vinen var kold og selskabet var helt i top.

Jeg havde taget farverigt tøj på, for det havde jeg faktisk lyst til – det har været lidt sort i mit sind, så tænkte med lidt farver kunne det ikke gå helt galt💞 Kjolen er fra et mærke som jeg aldrig har hørt om før ‘Sinéquanone PARIS‘ den er købt herude, men de har en EU side har jeg lige set. Jeg tror aldrig jeg har haft en kjole før, der har siddet så smukt på min krop, og materialet er én af mine favoritter. I ved den der tørre hurtigt. Haha – at jeg så var ved at falde ned af en vindeltrappe fra en rooftop bar på Fullerton Hotel, fordi min stillet hang fast i syningen på kjolen, det er en anden snak. Men flot er den satme. Godt jeg havde M gående foran mig, så han lige kunne gribe mig. Der var jeg i et splitsekund ved at tro, jeg skulle joine min farmand før tid. Puhaaa en scare!

Vi er alle forældre, så da klokken slog 23.30 der lå vi hjemme i vores seng igen, og det passede os helt vildt. Specielt i dag, så man kan få lidt ud af den, og den ikke bliver slugt af sofaen, som tit godt kan ske herude, når man har været i byen ; )

Håber I har haft en dejlig lørdag, og søndagen lige så💋

XX
R

2 kommentarer

  • Den kjole klæder dig så fint! Dejligt I havde en god aften. Sådanne aftener må søreme til, når verden ser lidt sort ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tak hvor er du sød – Ja, man har brug for at blive luftet fra tid til anden ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN AFSKED..