DEN FINESTE CROISSANT HALSKÆDE // JUKSEREI..

VEJEN TIL RECOVERY KOMMER INDEFRA..

beauty

JEG FÅR IKKE MEGET SØVN den seneste tid, så derfor bliver jeg nødt til at ‘snyde’ lidt, så jeg ikke ligner en ‘røv der er træt af at skide’ (quote: min far) og i sådan en situation, der gælder ALLE tricks. Så jeg har lavet et lille hjemmespa her hjemme, så når energien er lav, og jeg ikke oooorkeeer at gå ud, så kan jeg pleje mig selv her.

Her er mine yndlings hjemme-spa favoritter💞

BOSCIA Tsubaki Oil Deep Hydration Hydrogel Mask: Masken er købt i SEPHORA hvor jeg elsker at købe mine beauty ting. Jeg har hørt rygter om at de har åbnet webshop i Danmark også, men jeg kan ikke finde denne maske der. Måske de har den i butikken, ellers kan de findes HER eller på deres hjemmeside www.boscia.com. Mærket er fra Korea og laver en hel serie af produkter, så hvis man er lige så stor fan af Korea som jeg er, så skal man virkelig kigge nærmere på dem.

Sleeping Mask: Den sover jeg altid med. Jeg er hysterisk med lys fra TV, internet, fra udenfor, oplader, telefoner etc. Jeg køber dem på Etsy.com de har så mange fine varianter i alle prisklasser. 

LA MER The Mist: Den har jeg skrevet om mange gange her på bloggen (måske for mange gange) men jeg har den altid med mig. Føler jeg mig en anelse ‘slidt’ så kan jeg lige pifte et par gange og føle mig forfrisket. Der er lige nu 20% på alle Magasin´s La Mer produkter, så ønsker man dem til en billigere penge, så skal man slå til nu lige HER.

SEPHORA Masque pieds lavande foot mask: Jeg har som mærket siger købt den i SEPHORA. Det er deres eget mærke, og koster en 45 kr mener jeg. Jeg plejer altid at købe dem i ‘Almond’ så denne ‘Lavender’ var den der var tilbage i skuffen. En fod maske er rigtig god pleje for ens fødder, da de om nogen har et hårdt liv. Jeg troede først det var nødvendigt her i Singapore, fordi jeg går i sandaler hele tiden eller på bare fødder på hårdt underlag, men så har jeg indset når jeg er hjemme i Danmark, så tørre de lige så meget ud grundet temperatur forskellen. Shop den HER.

LA MER Lipbalm: Den bruger jeg som almindelig lipbalm, men også som en ‘læbe maske’, og lader den sidde på i et tykt lag. Den trænger hurtigt ind og blødgører læberne.

LA MER Revitalising Hydrating Serum: Den her bruger jeg hver morgen når jeg har renset mit ansigt, eller når min hud bare trænger til lidt ekstra fugt. Jeg bruger den som regel under min dagcreme. Jeg har en hud der altid mangler fugt, og det kan jeg virkelig mærke herude når solen bager på mig 24/7. Find den til minus 20% HER.

ARTISTRY Lip Gloss: Det er min ‘go to‘ all day – everyday. Jeg elsker den har spejl og lys, så man altid kan lægge lip gloss på. Den fedter ikke og den har en sindssyg god holdbarhed💞 Køb dem HER i mange farver.

Så er der hjemmespa 💕

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE CROISSANT HALSKÆDE // JUKSEREI..