DAGENS FAVORITTER..

THE MAY CAPE // WEAR BLAIRE..

WEAR BLAIR

WE ARE BLAIRE ARMY  Jeg har været så heldig, jeg har fået en kappe opkaldt efter mig ❤️ Kappen er selvfølgelig fra mærket BLAIRE som jeg elsker elsker elsker ❤️ Jeg har allerede DENNE model ‘The Laura Cape‘, den har jeg haft på, hver eneste dag hjemme i Danmark med en dunjakke under, og når det blev for varmt til jakke, så havde jeg bare kappen over en strik.

Der er kommet en masse nye styles på shoppen, og der kan i også finde ‘The May Cape’. Da ‘The Rikke Cape’ ikke helt havde den samme klang, blev det skiftet ud med *MAY’, men det klinger også en anelse bedre, og er lidt mere ‘internationales‘ ❤️

Du kan finde alle de nye styles LIGE HER.

Insta: @Blaire #wearblaire

XX
R

3 kommentarer

 • Mille

  Jaaah…du er tilbage! Har sådan savnet dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, jeg er stille og roligt tilbage ❤️Jeg har også savnet Jer.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Dejligt at du er tilbage 😊
  Håber du er okay ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS FAVORITTER..