BELLA´S FAVORITTER..

SUNDAY FEAST OG NOGET OM NYVASKET HÅR..

Kappe BLAIRE // Skjorte ZARA // Bukser H&M // Sandaler RUBI // Taske Leowulff..

ALT HAR EN ENDE og det har en weekend også, men det blev fejret med ‘spis & skrid’ med vores venner på en italiensk restaurant her til aften, og det var lige hvad jeg trængte til. Jeg havde vasket mit hår, og taget pænt tøj på, det sker ca. én gang om ugen i denne tid, men så føles det også ekstra godt når man så gør det, og så klør håret også mindre 😂

I har stadig masser af søndagen tilbage, og den bliver måske brugt på en tur i skoven, en gang Mc Donalds til at pleje tømmermændene, en familie middag eller hovedrengøring og et glas Rosé i solen. Eller bare en gang Netflix and chill. Jeg sidder i sofaen nu i nattøj og laver dette indlæg, og har ingen planer om at flytte mig – M ser cykelsport, og det skal jeg 100% ikke 😋 Så det bliver måske til lidt New Girl og Kardashians, det kommer ikke til at stikke dybere end det denne søndag. Mor´s hjerne er OFF duty!

🌸🌸🌸

Hvis i ingen planer har, så kan man jo lige netshoppe dette sæt fra ZARA, det har jo det fineste print, og jeg elsker den kombi og mix mellem et PJ look, og et ‘jeg-skal-ud’ og shake that booty sæt. Det går man aldrig galt i byen med.

Hvis I mangler en film at se, så kan man altid se ‘Daddy´s Home 2’ hvis man vil grine, eller WONDER hvis man vil græde. Så kan man selv vælge, de er på Itunes lige nu ❤️

Shoppe en BLAIRE kappe, som er et MUST i enhver kvindes garderobe, og hvis man er i tvivl, så kan man altid vælge en ‘The May Cape’💥

Man kan finde sin kommende sommer garderobe på BOOZT hvor de lige nu har minus 20% på alle nye items i shoppen, ved brug af koden wow20. Sæt igang!

Solen skinner i danmark har jeg hørt rygter om, så det kræver nye shades, og dem kan du finde LIGE HER.

Hvis børnene mangler ny tekstiler, så har Bella lavet sine favoritter, som du kan finde HER.

Skal du snart til fest, og mangler den perfekte sommerkjole, så frygt ej, for så har Jeg fundet den helt rigtige til dig HER💞

Lave et hjemmespa med de produkter der redder min hud HVER gang, det kræver ikke så meget, men gør så godt for både krop og sjæl. Se mine yndlings HER🕶

Mangler et nyt smykke til dig selv, en veninde, din mor eller kollega, som evt. kunne være en Croissant halsskæde, så frygt ej, jeg har fundet lige det rigtige smykke, og det knækker ikke budgettet helt.

Har du mistet modet lidt på det hele, og har glemt hvordan og hvor meget man har at være taknemmelig for, så har jeg skrevet en liste over ting, jeg er taknemmelig for, det er vigtigt at være det i livet, for man ved aldrig hvornår det slutter, så er det spild af tid og energi at mugge over livet. Se min liste HER.

♥♥

Så kan du glæde dig over at søndagen stadig gemmer på en masse lyse timer, hvor du kan nyde dem du elsker. Husk at kys en masse, det udløser et ton af endorfiner💋

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLA´S FAVORITTER..