THE MAY CAPE // WEAR BLAIRE..

PRINSESSE FOR EN DAG // VÆR LIGE SÅ CHIC SOM MEGHAN MARKLE..

meghan-markle

SOLEN SKINNER ALTID PÅ DE SEJE Jeg har lige fået en mail om, de her briller lander i min postkasse i aften, og jeg kan slet ikke vente. Jeg skrev om dem i går (LÆS) men havde slet ik troet de kom så hurtigt, som de gør. Det er en ‘fast delivery’ man kan forstå 😋
Jeg bruger solbriller hver eneste dag, selv når det er vinter, da jeg er enormt lysfølsom. Så jeg kan næsten ikke dy mig, når jeg ser nogle pæne nogle af slagsen, samme mani har jeg med badetøj. Altid noget det ikke er dyre håndtasker. Men da jeg så Meghan Markle med disse super seje shades, måtte jeg bare eje dem, og hvis de er gode nok til en kommende prinsesse, så er de også gode nok til Riksen.

De har en super pris af 999 kr, det er noget næsten alle kan være med på. Jeg har aldrig ejet et par runde, så glæder jeg mig lidt til at se, om jeg fuldstændigt ligner en bøv. Det kunne godt gå hen og ske 😂

Brillerne er af mærket Finlay & Co og er af navnet Percy. Man kan både få dem som almindelig briller og som solbriller. Jeg har til at starte med valgt dem i solbrillerne, og i den helt mørke ‘Tortoise’ farven, den som Meghan har på. Den fåes i 6 forskellige nuancer og kan findes HER.

Oh Happy Day ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE MAY CAPE // WEAR BLAIRE..