DAGENS FAVORITTER // SPRING IS COMING..

HUSK AT VÆRE TAKNEMMELIG..

BLAND DET SURE MED DET SØDE der er mange ting jeg er rigtig sur over lige nu, og jeg nok mere sur end jeg er glad. Men hvis man skal huske at grine mens man græder, så skal man også huske at være taknemmelig, når livet ser allermest sort ud. Derfor har jeg lavet en liste over det jeg lige nu værdsætter mest.

♥♥♥

Jeg er taknemmelig for Jeg har set min familie så meget som jeg har gjort, da jeg var hjemme i Danmark. Det er sjældent vi ser hinanden, og denne gang var helt specielt og noget helt helt særligt. Vi hyggede, grinede, talte om gamle dage og spillede kort natten lang. Det er jeg virkelig taknemlig for.

Jeg er taknemmelig for Det ekstremt gode liv vi har, og for alle de muligheder livet bringer. Man skal leve med pedalen i bund, for man ved aldrig om i morgen kommer. Det er noget jeg virkelig har lært af.

Jeg er taknemmelig for Vi sprang ud i at flytte til Singapore, og opleve verden fra en anden vinkel. Nogle gange skal man se hvordan andre lever for at kunne værdsætte det man selv har.

Jeg er taknemmelig for Ubetinget kærlighed, og selvom jeg er på mit laveste og viser min grimmeste side, så har jeg stadig nogen der elsker mig. Bare for den jeg er❤️

Jeg er taknemmelig for Jeg har sådan en dejlig datter, som altid er så glad og mild, og som ikke hader sin mor… Endnu.!

Jeg er taknemmelig for Mine veninder både hjemme og her. De har vist sig fra deres bedste sider, og vist jeg virkelig kan regne med dem – også selvom de ikke lige nu kan regne med mig.

Jeg er taknemmelig for JER. For i gider at følge med, og have tålmodighed med mig, når livet er svært. For at rumme mig når jeg er i dårligt humør – men også for at grine både med mig og af mig, når jeg er i højt gear. Lige nu har jeg faktisk brug for Jer rigtig meget ❤️

Jeg er taknemlig for Vi har salt til et æg, og fra tid til anden også Nutella i skabet, og pølse på frost. Økonomisk sikkerhed, er der mange der ikke har, og det må man aldrig tage for givet – for pludselig kan man miste det.

Jeg er taknemlig for MIN KÆRESTE. For hans support. Hans kærlighed. For hans lyst til at lytte, også selvom jeg ikke giver mening nogle gange. For jeg kunne rejse hjem til Danmark med 5 timers varsling. Det betyder verden.

Jeg er taknemmelig for Min farmor og farfar ❤️ De er virkelig de bedste i verden, og der er ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet – og denne tid har gjort, jeg bare elsker dem endnu højere.

Jeg er taknemmelig for Det er weekend og jeg for første gang i 2 mdr. faktisk får mulighed for at være sammen med både Bella og M, og vi bare kan være. Det ser jeg frem til💋
God weekend derude, husk at være taknemmelig, det koster ikke noget.

XX
R

2 kommentarer

  • Jette

    Kære Rikke, det er så svært at miste og livet bliver aldrig det samme. Du har ret i at vi skal være taknemmelig for det der er, men også for det der var i den tid vi blev givet. Hver eneste dag sender jeg min far en tanke, han er i alt det jeg gør og er. Jeg er så heldig at jeg var hans lille pige og fik uanede mængder af kærlighed. Kærlighed jeg vil give videre til mine børn. Tak fordi du er så ærlig og deler dit liv med os! Håber I får en dejlig weekend til trods! Kærlig hilsen Jette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • <3 Du har så evig ret. Det er vigtigt at være taknemmelig, når livet viser sig fra sin hårde side.
    Tanker din vej.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS FAVORITTER // SPRING IS COMING..