CONSCIOUS ON MY MIND // H&M FAVORITTER..

HALLØJ FRA SENGEKANTEN..

SÅDAN HER SER MIN DAG UD Jeg har lige sat mit besøg på en taxa mod Changi Lufthavn, og stilheden rammer mig. Så der er to valg i livet. Jeg kan lave hjemme-spa, spise chips i sengen, se New Girl, kramme på Bella, klippe mine tånegle, tage min nye fine PJ på eller Jeg kan tude resten af dagen. Tror jeg vælger det første 💞

Lige nu overvejer jeg at tænde for min aircon, og tage min BLAIRE kappe på, men det siger min kæreste jeg ikke må, for det er uansvarligt for miljøet, og desuden er vores terrassedør åben…. Sååååååh, der faldt den til jorden 😂 godt nogen er fornuftige her i familien, for jeg er tydeligvis den uansvarlige voksne.

Jeg er ved at undersøge, om jeg evt. kunne få noget arbejde hos Ronald McDonald huset her i Singapore, det kunne jeg rigtig godt tænke mig. Det er på tide at give noget tilbage til Singapore, når de har givet så meget til mig❤️ Jeg har arbejdet en del med dem, da jeg designede et tørklæde hvor alt overskuddet gik til dem, og jeg har arbejdet på McDonalds for også at tjene penge til dem, og det er nok noget af dét, jeg nogensinde har lavet, som har givet mest mening. Så håber jeg som udlænding, kan få lov. Man ved aldrig her, så kryds lige alt hvad I har, for det kan lykkedes.

Hvis I kunne vælge ét uselvisk job/opgave, hvad skulle det så være?

Kys fra sengen i Singapore

XX
R

2 kommentarer

  • Mette

    Kondolerer med din far.
    Har altid drømt om at hjælpe læger uden grænser

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONSCIOUS ON MY MIND // H&M FAVORITTER..