PRINSESSE FOR EN DAG // VÆR LIGE SÅ CHIC SOM MEGHAN MARKLE..

10 TING DER STINKER VED VOKSENLIVET..

Reklame.

Ja i skal nok ikke tjekke ind på bloggen det næste stykke tid, hvis i vil have rosenrøde glade historier, for herinde der er stemningen SORT som natten. Derfor har jeg lavet en liste over 10 ting der stinker ved at blive voksen. Og sådan er det!!

YOU SUCK

#1 Det stinker at blive voksen for så skal man pludselig kunne tage ansvar for andre end sig selv. THAT SUCKS!

#2 Det stinker at blive voksen for så bliver man tvunget til at tage voksne beslutninger som pension, livsforsikringer, begravelse og om man skal være medlem af Danmark etc.

#3 Det stinker at blive voksen for én dag uden man venter det, sker der noget livsforandrende, som gør, man virkelig mærker hvor fucked up livet er, og hvor nas det gør. Næsten som da jeg væltede på min cykel da jeg var 9 år gammel, og blev trukket hele vejen hen ad vejen, og havde asfalt i alle mine sår, som min far måtte sidde og pille ud med en pincet. AUCH!!

#4 Voksenlivet stinker for så skal man tage på arbejde så man kan tjene penge til sin husleje og andre faste udgifter man har. Pludselig betaler ens forældre ikke ens lommepenge mere, eller hvis man skulle i byen og manglede kolde kontanter til en kande Filur på Pool House.

#5 Voksenlivet stinker for pludselig har man ikke sin far mere… eller sin mor, og for altid er ens liv forandret! LIFE SUCKS

#6 Voksenlivet stinker for pludselig tør man ikke stå på ski, skateboard, rulleskøjter eller segboard mere, for man ved bare, brækker man noget, så er man fucked 4 life og vokser aldrig sammen igen, og vil for altid være skæv i kadaveret, og aldrig være frygtløs og living on the edge igen. 4 LIFE!

#7 Voksenlivet stinker for pludselig vil man gerne have (flere) børn, og så kan man ikke!

#8 Voksenlivet stinker for en skønne dag, så skrider ens partner, for intet er jo forevigt (siger de kloge), og så står man der med sine hængepatter og ulige skamlæber, og tænker er der nogensinde nogen de vil elske mig igen! FUCK U LIFE!! (men så husk dét er der❤)

#9 Voksenlivet stinker for pludselig kan man ikke hoppe på en trampolin, uden man har urin der løber ned af ens ben. DAMN U FØDSEL!!

#10 Voksenlivet stinker for DET GØR DET BARE til tider, og så bliver det godt igen. Håber jeg på. Mon man nogensinde heler igen, og bliver den samme person igen, eller vil man for altid være forandret?

Jeg spørger bare!

XX
R

 

6 kommentarer

 • Nanna

  Livet er ikke fair! Med alle de stinkere har du min dybeste medfølelse og respekt for at du stadig står oprejst og pipper herinde 😘 Pas på godt på dig selv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  En masse tanker til dig søde og seje Rikke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mio

  Men det er også lidt rart nogle gange, fordi man kan møde mennesker, hvor man VED at det er et venskab for livet og ikke bare noget, der holder til og med 9. klasse. Det er dig jeg tænker på, ja <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Du har så skidemeget ret, at det er til at brække sig over. Mine stinkere er godt nok helt anderledes end dine. Til dit spørgsmål… Nej, man gør ej…aldrig! Du får glimt af hende Rikke, der var, men hun kommer ikke tilbage. Heller ikke selvom du låner hendes sko en gang i mellem eller klæder dig ud i hendes tøj.
  På den anden side er hende den nye Rikke også freaking amazeballs!
  Møz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Gode tanker herfra. Livet kan sgu være tough indimellem, men jeg synes faktisk at din fars talemåde med at grine mens man græder er SÅ sigende og vigtig. Han lyder som en mand der var klog og med værdierne på rette sted. ❤️
  Det er aldrig nemt at miste, men det bliver nemmere at leve med for hver dag der går. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Spot on <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRINSESSE FOR EN DAG // VÆR LIGE SÅ CHIC SOM MEGHAN MARKLE..