TIDEN GÅR - KLOKKEN SLÅR..

RIGELIGT MED VAND // FRANK GREEN..

water

PÅ MIN REJSE TIL AUSSIE LAND forelskede jeg mig fuldstændigt i dette mærke Frank Green, jeg fik dog aldrig købt én af kopperne, da jeg hver gang jeg så på dem, blev der råbt ‘mor mor mor mor mor mor‘ okay misson impossible. Så jeg droppede projektet, for det der er så fint ved det er, man selv kan sammensætte kopperne efter sit humør og behov. Disse på billedet, har jeg selv sat sammen i farver, da der er 3 forskellige valgmuligheder. Bund, top og trykknap 👌🏼 Lige noget der fungerer for mig, der ikke bryder sig om at blive bestemt over (hahahaa)!

Mærket Frank Green har vundet en masse priser, over hele verden, og er kendt for deres teknologi i lukke/åbne funktionen. Den er helt unik. De er de eneste på market der laver dem, og har derfor fået patent på dem, så ingen kan kopierer dem.

Jeg er helt tosset med både koppen og farverne. Man kan også vælge en neutrale farver, hvis man er mere til helt sort eller helt hvid. De er ikke helt gratis, men sådan et koncept vil jeg også gerne betale for, og støtte op om, da det er godt for alle.

Find Frank Green LIGE HER.

Husk at drikke masser af vand❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIDEN GÅR - KLOKKEN SLÅR..