VERDENS BEDSTE FREDAG & VERDENS BEDSTE DINNER DATE..

REJSENDE I SKO OG KJOLER // KOM OG KØB KOM OG KØB..

GRØN CUSTOMMADE KATY KJOLE // GUL VANESSA BRUNO IRIS KJOLE // BLOMSTREDE WILMA KJOLE LOVECHILD // RØDBLOMSTREDE LEMBI KJOLE MAX MARA // BLÅMØNSTREDE TOMMY HILFIGER KJOLE //RØD PUMP // GULD FLATS // SØLV PLATFORM SKO // SORT DR. MARTENS BINDESKO // GLIMMER SKO..

BOOZT har 20% off på kjoler og sko, men det er KUN idag, så I skal skynde Jer. Jeg har fundet mine favoritter, og der er klart én af dem der kommer i kurven. Har I mon nogle favoritter allerede?

Søndagen her i Orangehuset er gået med, at finde den nemmeste vej til M´s nye kontor, da det ligger i den helt anden ende af byen, end hvad han er vant til. Vi har været en tur i poolen og set filmen WONDER… Jeg må sige, aldrig har jeg set en så smuk film, og den burde være obligatorisk at se med sine børn, og alle skoler burde vise den, så børn kan lære lidt om, hvordan man behandler andre mennesker der er anderledes, og hvad fanden er egentlig ‘anderledes’??? er det fordi man ikke er som alle andre? At være som alle, er sgu da også mega kedeligt, det lærer jeg altid Bella.

Vær som dig selv, for du er den mest perfekte version af fantastisk. Lad aldrig andre sige andet. I mine øjne er du den eneste rigtige for mig ❤️ og det er det eneste der tæller.. Børn skal vide, det er helt okay ikke at være som resten af verden, men det gør dem ikke mere forkerte.

SE DEN.. Plus den er med Julia Roberts og Owen Wilson, så bliver det ikke bedre 👌🏼

Dejlig søndag fra Orangehuset – min blog har været hacket igen, jeg ved simpelthen ikke hvad der sker, så sig lige til, hvis der er noget der ser mærkeligt ud.

XX
R

2 kommentarer

 • Camilla

  Hvad med kjolen i øverste venstre hjørne (den rosa)?? Har du link til den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, det er mega bææææ, den forsvandt da jeg havde lavet det hele… DAMN online salg ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE FREDAG & VERDENS BEDSTE DINNER DATE..