GAMLE BILLEDER - MEN NYE BRILLER..

MIX AND MATCH // NYE CND ‘SOMMERNEGLE’..

tempimageforsave

LIVING ON THE EDGE jeg har fået lavet nye negle idag, og hvis man følger med her, så ved man også, jeg normalt bare har rødt med rødt på. Der er ikke så meget slinger i valsen, jeg er mere ‘bare det samme som sidst’ kinda girl.. Jeg er totalt idéforladt selv, så jeg drager min inspiration fra alt hvad jeg ser ude i den virkelige verden – og da jeg så Pernille Teisbaek flashe disse negle på hendes insta, måtte jeg med ét prøve dem, og jeg er faktisk rigtig rigtig tilfreds med dem 💅🏼

tempimageforsave-2

CND FARVER: NUDE UNCOVERED #267 // MØRKE RØD DARK LAVA #110 // RØD WILDFIRE..

CND laver både shellak og almindelige lakker i de samme farver, så hvis du har en farve du er rigtig glad for, så kan du altså skifte mellem de to typer, alt efter, hvad humør du er i. Jeg har én af de neutrale farver på, fra deres nye NUDE Collection, den hedder UNCOVERED og de er næsten lige kommet ud, jeg er faktisk ikke så meget til nude normalt, da jeg føler jeg får pølsefingre, men de her gør kun gode ting for dem, og det skal man hylde når man kan, og flashe dem ♥

HUSK altid at bruge deres toplak CND VINYLUX WEEKLY TOP COAT så holder de bare ekstra lang tid.

Enjoy 💅🏼

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAMLE BILLEDER - MEN NYE BRILLER..