RIGELIGT MED VAND // FRANK GREEN..

HÅR PYNT. KRUSET HÅR & LÆS MERE FUNKTION..

JEG VED GODT JEG IKKE ER DEN ENESTE men jeg er altså virkelig faldet for pæne spænder, og I er sikkert ved at brække jer over alle de bloggere der skriver om dem – men hvad jeg ikke er fan af, det er dyre spænder, der koster 7-800kr DET JO EN JOKE. Det er der ingen spænder der er værd, medmindre det er med diamanter, den kan lave kaffe og rydde op efter dig. INGEN. Jeg kan købe spænder herude for næsten ingen penge, og de koster max 50 kroner, og så er det også dyrt. Men I Danmark, der skal man altså lede længe efter pæne spænder, til en fair pris.

– og så er jeg slet ikke fan af mit kruset hår. Jeg har aldrig mit hår nede i singapore normalt, men havde det lige i søndags, der går to sekunder så ligner man en puddelhund. Jeg har to slags hår… I Danmark har jeg helt glat, som i jeg behøver slet ikke bruge et glattejern. Jeg kan bare fønne det, og så er det ready to go. I Singapore, der kan jeg fønne og fønne, og det føles aldrig helt tørt, og hvis jeg ikke har det oppe i en knold, så kruser det med dét samme. Jeg er ved at blive sindssyg, og jeg har det meget sjældent nede, da det er alt for varmt og tykt mit hår.

Men når man gerne vil vise sine pæne spænder frem, så må man lige ofre sig 💕 Acie posted nogle virkelig flotte hårklemme for en uges tid siden, og dem blev jeg ret lun på.. Dem kan Du finde HER.

Jeg ved ikke om I har set det, eller om det betyder noget, men jeg har faktisk fjernet “LÆS MERE” knappen på bloggen, da jeg selv har været lidt træt af det, når jeg har læst hos andre, og så har jeg skiftet skrifttypen, damn hvor har jeg været irriteret på google, da de bare uden at sige det, skiftede min skrifttype. Baaaaah! Betyder det noget for Jer? Eller er i skide ligeglade?

XX
R

6 kommentarer

 • Hvor fint ! Elsker virkelig også spænder for tiden. De er fantastiske til at redde en hver hårdag.
  Personligt kan jeg virkelig godt lide læs mere. Også når jeg læser på andre blogs. Den er god til at danne sig et overblik over hvad man gerne vil klikke ind på.
  https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Skønt at “læs mere” er væk – Det er helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er jeg glad for at høre, mange har hadet den i laaang tid ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 💗💗💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  SÅ dejligt, at “læs mere” er væk! 😉 Jeg klikkede jo på den alligevel, men luksus!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er jeg glad for, man skal self´scrolle lidt mere på siderne, men jeg var bare selv lidt kørt død i den. But now it´s gone ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIGELIGT MED VAND // FRANK GREEN..