DEN PERFEKTE KJOLE TIL ET SOMMER BRYLLUP..

HAMSTERHJULET..

7fb6113f-06c0-47c5-98f8-e588cf6d8ce1
(Kappe BLAIRE // Hættetrøje H&M // Rygsæk LEGATO LARGO)

SÅ ER FØRSTE FLYVNING OVERSTÅET og jeg sidder pt. I ‘kamel land’ Doha lufthavn. Jeg har lige haft en Sheik skubbe ril mig, og gå foran mig i køen til loungen. Han var så tilpas skræmmende, jeg ikke turde at sige noget – og når du står indenfor med solbriller på, så ved man bare, man er fucking ‘badass’ og så holder Riksen sgu sin kæft. OG SÅDAN ER DET! Så jeg droppede at lave en ‘halv Nielson’ på ham, og lod ham passerer.

Jeg mangler min sidste flyvning på 8 timer, og jeg gider ærligt ikke mere. Jeg har booket en forkert billet, så jeg har 4 1/2 time her i lufthavnen, før mit næste fly går. Soooooo boring💥 Men der er ikke noget et glas hvidvin ikke kan klare.

På vej hertil, var det desværre lidt uheldigt, da jeg ikke helt havde hele mit sæde for mig selv, men sådan går det. Sometimes You win, sometimes You loose. Jeg er dog lidt skæv i kroppen, af at sidde på et halvt sæde. Har stadig mange timer tilbage her, så tænker jeg kan finde et sted, hvor man kan få noget massage 🙂

Wish Me Luck, og ikke så meget væske i benene😂

Vi ses på den anden side❤️

XX

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE KJOLE TIL ET SOMMER BRYLLUP..