HÅR PYNT. KRUSET HÅR & LÆS MERE FUNKTION..

10 TING JEG SKAL DEN NÆSTE TID..

Jeg synes min kalender den fylder sig op uden jeg selv når at følge med… Puhaaa, det går stærkt, så man skal lige have tungen lige i munden, så man ikke laver dobbeltplaner eller for mange af slagsen, for det kan også skabe nogle problemer. Men der er mange gode ting i vente, og dem glæder jeg mig helt vildt til, for jeg skal nemlig:

MI CASA SU CASA Have gæster i Singapore, min søde skønne veninde Heidi, hun kommer med sin kæreste, og de skal være i Singapore nogle dage, og så rejser de videre.

THAILANDO Jeg skal Phuket med Bella, bare hende og jeg, og besøge min veninde, der er der med hendes kæreste og deres 3 børn.

WEDDING TIME Jeg skal til Bryllup i Malaysia, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det bliver både en kombi af et tradtionelt bryllup og et rigtig Scandi bryllup. Det bliver en fest.

BALI ER ALTID EN GOD IDE Så skal jeg til Bali med Bella nogle dage, hvor M kommer senere, da han lige skal en tur over Tokyo først. Vi skal være der med min veninde Camilla og hendes familie.

WORK THOSE MUSLES Begynde på privattræning og på Reformer igen, jeg har holdt en pause, men nu savner jeg det helt vildt.

TAKE ME AWAY Nu har vi endelig fundet ud af, hvornår vi kan rejse hjem til Danmark på sommerferie, så det er der styr på nu, nu mangler vi bare at booke billetterne, og de er jo ikke blevet billigere.. Tak til M´s firma, for at melde nogle datoer meget sent ud!

SÅ SKAL DER RYKKES RUNDT Vi skal have lavet vores gæsteværelse om til kontor, da M kommer til at skulle bruge et hjemmekontor, så han kan trække stikket nogle gange, når der er for mange på hans kontor i byen. Det glæder jeg mig lidt til, da vi ikke rigtig har lavet så meget om siden vi er flyttet herhen.

HYGGE TID så får vi mere besøg, og prøver også stadig at finde tid i kalenderen til Mio kan komme og besøge mig igen, men det ser ud som om, vores planer lige passerer hinanden og det ikke helt passer sammen. Men hvem ved, måske rammer solen og månen hinanden og det alligevel går op i en højere enhed.

DABS BAL Det er snart årets store fest herude, som vi er til hvert eneste år, så jeg skal have fundet den perfekte kjole. Overvejer lidt den her fra Needle & Thread den er bare så smuk, men prisen er lidt min udfordring. Det bliver en fest i år, denne gang er alle vores venner med på

FINDE DEN INDRE RO Så skal jeg være mindre på min computer og telefon. Være mere til stede, og læse flere bøger. Kryds fingre for mig 😋

Så røg Marts måned sgu….Har I nogle vilde planer for den næste tid?

XX
R

2 kommentarer

 • Årh, nogle lækre planer – jeg har en tøsetur og en kæresteferie til Paris i vente og glæder mig helt vildt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg vil SÅ gerne til Paris. Det er jo det smukkeste sted. Har ikke været der siden 2006 og det er næsten for lang tid siden. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅR PYNT. KRUSET HÅR & LÆS MERE FUNKTION..