EN DAG SÅ ER JEG HER IKKE MERE..

RIKKES TAKE ON THE WORLD // JEG FORSTÅR IKKE..

#1 At vi alle har vidst at Kylie Jenner var gravid, men alligevel bliver helt overrasket, når det endelig står i medierne – og man finder sig selv tudende, efter man har set hendes 11 min lange youtube hyldest til hendes datter. Åhhhhh.

#2 At Instagram freaking hver morgen viser mig billeder af mine venner, som de har postet for 4 dage siden. Damn insta, jeg har ligesom fattet de er på ski, jeg har set det én gang før! Jeg vil gerne have den gamle opsætning tilbage. Mark Zuckerberg tag dig lige sammen.

#3 Når man køber 100 ruller toiletpapir online, og tænker ‘NU løber jeg aldrig tør’ og så alligevel ender man med at sidde og tørre måsen i køkkenrulle, og ikke den gode 12 lags fra Lambi, nej, men den der kradsede ligesom i folkeskolen, for med de 100 ruller toiletpapir man købte, der kunne man så også få et tilbud på knap så ‘Soft’ køkkenpapir. Det er en ommer!!!

#4 Jeg forstår ikke, hvorfor alle mænd incl. min egen, altid går sådan amok over Super Bowl. Jeg har stadig ikke helt fattet pointen i det, men jeg har til gengæld set filmen med Will Smith ‘Concussion’ og ud fra den, der virker det altså ikke som om, det var en sport jeg ville praktiserer, ikke en gang, om de så betalte mig i guld i diamanter – jeg er mere i det for underholdningen, man ved aldrig om Janet Jackson laver et comeback, og lige river den ene ‘titty’ frem igen. Classic Janet!

#5 Jeg forstår ikke, hvordan jeg hele tiden kan købe strømper, og så ender det alligevel med, altid at mangle én. HVOR FORSVINDER DE SKIDE STRØMPER HEN . Seriøst, jeg er ved at blive sindssyg. Vi har så mange ‘single socks’ at jeg snart kan lave et event en aften, for enlige sokker – og dum er man jo så også, for man smider den jo ikke ud, det gør man jo ikke. Man gemmer den, for tænk sig, hvis den anden pludselig dukker op, så ville det jo være en katastrofe, hvis man havde smidt dens makker ud. Men hver morgen, trække man så den ene sok op fra sokke skuffen, når man står og har travlt, og så minder det en om (igen) hvor dumt det var man ikke smed den ensomme sok ud, og siger til sig selv, man gør det imorgen. Men det får man bare aldrig gjort, man laver totalt repeat fra forrige morgen, og sådan blev det ‘groundhog day’.

#6 Jeg forstår ikke kvinder, der kan texte med deres veninder, og sende én lang sms med alt hvad de vil sige – mig og mine veninder, vi skriver én linie og så sender vi den afsted, mens vi skriver den næste og trykker send .. and it continues 😂 Hvilken slags ‘kvinde’ er du? Er du den type der sender én hel fyldestgørende besked – eller er du ligesom mig og mine veninder, speed texterne?

#7 Når man går med sin veninde i et supermarked, og snakker om en DYSON hårtørrer man rigtig godt kunne tænke sig at købe, og man 6 timer senere, bliver stalket af reklamer for denne selv sammen fønner, både på din facebook og insta i en hel måned. Scary shit. Bigbrother is watching you!

#8 Jeg forstår ikke, hvordan Bella på 9 år, næsten kan være bedre til at ligge makeup på mig, end jeg selv er. Hun har plaget mig i flere år, og jeg har hver gang sagt, det kunne jeg ikke lige overskue, men forleden dag, var der ingen vej tilbage, og hun gjorde det sgu virkelig godt. Jeg tror hun har en karriere foran sig og så kan jeg måske lære noget af hende #makemommaproud💋💄

#9 At Mc Donalds i Danmark, lige har annonceret, de har fået Mac Bacon Burgeren tilbage, og jeg så er stucked et sted, hvor man hverken kan få ‘Chili Chesse toppe’ eller bacon i sin burger, men man til gengæld kan få alt muligt orientalsk uspiseligt mad med nudler på menuen, som aldrig har lignet noget jeg nogensinde kommer til at putte i munden. Uheldig.dk

#10 Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke kan finde nogle steder, alle de serier, jeg plejede at se, da jeg var yngre. Serier som; Martin, Saved by the Bell, Sister Sister med Tia og Tamera, Family Matters, Mad About You, Walker Texas Rangers & Roseanne 💥 Hvis nogen ved hvor jeg kan støve dem op, så endelig sig til 💞

#11 Jeg forstår ikke hvordan jeg kan ha´spist aftensmad kl 18.00 (Singa tid) og allerede nu kl 21.00 har jeg spist hvad der svarer til 4 måltider efter der.. Grrrrr! Jeg er så sulten i dag, hvad fa´en sker der?

♥♥♥

 

2 kommentarer

  • Enig med Big Brother! Nogle gange føler jeg, at jeg kun har tænkt på et eller andet, og så er det pludselig all over mine adds. Det er scary shit…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg er SÅ enig i 1, 2, 3 & 5.
    Og i 6’eren er jeg den fyldstgørende. Hold da ferie jeg får stres af speedy typerne 😅

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG SÅ ER JEG HER IKKE MERE..