CHRICHRI KLUMME // HVOR BLEV TIDEN AF..

OKAY JEG GØR DET ALLIGEVEL // GLÆDELIG OVERLEVELSESDAG 6 ÅR..

img_5826

JEG HAVDE FAKTISK IKKE TÆNKT MIG at skrive dette indlæg idag. Men, det er noget der er så stor en del af den ‘nye mig’ at det også ville være så forkert ikke at gøre det, og da to af mine ❤️veninder Kat & Nansen skrev tillykke med overlevelsesdagen, vidste jeg bare, jeg ikke var den eneste der tænkte på det 💋 Noget der betyder mere for mig, end at du havde husket min egen fødselsdag.

Fredag den 3 Feb. 2012 datoen fra hvor intet var som før. For mange betyder det modeuge, for mig betyder den modet på livet, også selvom jeg har smerter fra min ulykke, også selvom jeg ikke er den jeg var før, også selvom det er en ny slags normal, og også selvom livet kan være skide hårdt og udfordrende til tider. Alt det man ikke ser, men som jeg hver eneste dag føler – der er stadig ikke én eneste dag, hvor jeg ikke tænker på den dag. Ikke én eneste dag. Så ved man at det sidder forevigt i sjælen, og jeg ville heller ikke være det foruden. For i dag, er jeg en bedre mig ❤️

Så Kys det skide liv, og vær den bedste udgave af dig selv. Du skal ikke nøjes, du skal ikke gå på kompromis, du skal ikke lade andre træde på dig, men omgiv dig med mennesker der løfter dig op, og som får den bedste version frem i dig. Du skal vide livet til tider er pisse hårdt, men det er dét livet er, så arbejd ud fra hvad du har, og få det bedste ud af det❤️

For jer der er nye på bloggen, kan i læse min 5 år opdatering fra 2017 HER, og min 4 års opdatering fra 2016 HER I det indlæg er der links til alle de andre år 💞

Og for alle jer, der stadig hænger ved, tusindet tak ♥

Glædelig Overlevelsesdag 2018 – 6 ÅR♠

XX
R

2 kommentarer

 • Helle

  Glædelig overlevelsesdag 🙏💫🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Meget stærkt at du skriver herom:-)
  Og så dejligt du overlevede, du er guld værd for verden:-)
  Jeg forstår hvad du kæmper med og hvilke smerter og funktionsnedsættelser du går rundt med.
  Jeg arbejder med psykisk syge og blev overfaldet på mit arbejde for lidt mere end 7 år siden. Jeg blev 100 erhvervsevnetabt, døjer med smerter 24/7 og alt hvad der ellers følger.
  Omgivelserne, som ikke ved hvad jeg var ude for, ikke kan se mine indre skader, ikke ved at jeg bider smerter og det andet i mig – ja de misforstår ofte og kommer med kommentarer jeg godt kunne undvære.
  Så at omgive sig med mennesker der gør en i en bedre udgave af sig selv, det har du meget ret i:-)
  Et par år efter jeg kom ud for ulykken fik min datter alvorlig kræft og heraf ødelagt næsten samtlige sine knogler i kroppen.
  Livet er ikke nemt, men hvad ikke dræber os, det gør os stærke ikk!!!!
  Jeg er glad for at du klarer dig, at du beholder håbet at du er med dine kære, at du har mod på livet, også de dage det kan virke uoverskueligt.
  Knus til dig fra mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRICHRI KLUMME // HVOR BLEV TIDEN AF..