OKAY JEG GØR DET ALLIGEVEL // GLÆDELIG OVERLEVELSESDAG 6 ÅR..

NETSHOPPING // NÅR MAN NU ALLIGEVEL LIGGER NED..

ganni

 

JAKKE // TASKE // SNEAKERS // KJOLE // BLONDE TOP // HJERTE PANTIES // SOCKS // SOLBRILLER //  YSL TOUCHE ECLAT // L´HUILE NEGLELAK // CLEAN PARFUME..

2 FLUER MED ÈT SMÆK jeg ligger alligevel i sengen og ser ‘The Assassination og Gianni Versace‘ den skal i altså se, den er top spændende. Det er de samme som lavede serien om OJ Simpson. Ren spænding på højt plan, og en historie jeg slet slet ikke var klar over, totalt en skjult dokumentar, de har ramt spot on ; )

Men der er jo intet der er så skidt, så det ikke er godt for noget andet, så jeg har lige fundet nogle favoritter til Jer. De fleste er GANNI da det nok er noget af dét jeg savner at shoppe mest – og nogle beauty ting, jeg ikke kunne leve uden ♥

You are welcome – Happy Sunday ♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKAY JEG GØR DET ALLIGEVEL // GLÆDELIG OVERLEVELSESDAG 6 ÅR..