BELLA’S NYE FAVORIT RYGSÆK..

GUIDE TIL AT AFMELDE DIT MOFIBO..

JEG ER IKKE DEN ENESTE flere af mine veninder har uafhængigt af hinanden, fortalt mig om, deres store udfordringer om at afmelde det abonnement de har tegnet med MOFIBO, da de er blevet inspireret af flere bloggere der har skrevet om dem, og anbefalet det til deres læsere. Jeg er selv én af dem. Altså ikke én af dem, der har anbefalet, men ladet mig inspirerer til at tegne et abonnement. Jeg har ikke fået det brugt som jeg havde håbet på, da det er gået op for mig, jeg ikke kan abstraherer fra de stemmer der læser op, jeg bliver altså lidt ‘kuk kuk’ og en indre kamp starter inde i mit hovede.

Fornuftig stemme: Lyt nu bare Rikke

Evil Voice: NEJ, jeg kan ikke, hun har den mest trælse stemme, jeg får lyst til at slå hende med en lunken porre´og sådan forsætter det, til jeg stopper bogen igen.!

Det skal så lige siges, at Bella ELSKER det. Hun har lyttet til mange bøger, og det er også derfor jeg stadig er i limbo, om jeg skal afmelde det helt, lige nu har de givet mig 30 dages gratis medlemskab, da jeg trykkede på afmeld, så blev jeg lidt fanget, for vi skal flyve næsten 6 timer til Perth imorgen, og det ville måske ikke være helt dumt for Bella, at lytte til en bog.

MEN MEN MEN MEN MEN sandheden er altså, at rigtig mange kan IKKE finde ud af, eller få lov til at afmelde deres abonnement, og det skal man selvfølgelig – der er jo ikke noget der skal binde én mere, end ens ægteskab til ens mand, så jeg har lavet et guide til hvordan du kan komme ud af det.

SÅDAN AFMELDER DU DIT MOFIBO ABONNEMENT

mofibo3

Du går ind på my.mofibo.com og logger ind på den konto, du til at starte med har lavet, med dine private informationer.

mofibo4

Så kommer du ind på en side hvor du har 2 valgmuligheder. Den ene er ‘PROFIL’ og den anden er ‘ABONNEMENT’, der skal du trykke på ‘Gå til Abonnement’.

mofibo-2

Når du så er inde på din konto, så scroller du helt ned i bunden hvor der står “Abonnementsopsigelse” og trykker på det link.

mofibo

Så kommer du til en side der siger, den er ked af du gerne vil afmelde, og hvorfor du har lyst til at forlade dem, og hvis de giver dig 30 dage gratis, om du så har lyst til at blive. Det skal du så sige Ja eller Nej til. Hvis du siger NEJ, så fortsætter du bare med at trykke på ‘OPSIG’, og så ender du på denne sidste side, og så skulle det være godkendt.

afmelding-mofibo

MOFIBO siger også du kan skrive til dem på support.dk@mofibo.com men der er de altså lidt langsomme i det. Så på den her måde, der sikrer du dig selv i at du selv kan gøre det.

Jeg mener jo som blogger man har et ansvar, og hvis så mange af ens personlige veninder, har haft problemer med at afmelde det, så er der jo klart noget galt med et produkt. Jeg ved ikke om denne funktion er kommet først nu, eller om den hele tiden har været der. Men det skal jo ikke være en frustration at melde sig ud af noget – som min chef sagde da jeg stod i tøjbutik. Kan du smile når du sælger en varer til en kunde, og putter penge i kassen – så skal du også kunne smile, hvis de gerne vil returnerer deres køb. Det er kun hustlers der gør det umuligt at opsige noget man har tegnet, og jeg vælger at se det bedste i folk, og tro på, det har ikke været Mofibo´s hensigt.

Håber I kunne bruge denne guide ❤️

XX
R

 

1 kommentar

  • Hej Rikke

    Tak for dit meget nyttige blogindlæg jeg har lige oprettet mig hos Mofibo med en rabatkode som giver en 14 dages prøveperiode. Men der er jo altid dejligt at vide hvordan man afmelder sit abonnement.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLA’S NYE FAVORIT RYGSÆK..