DEN PEFEKTE GARDEROBE // HVIS JEG MANGLEDE NOGET..

TUREN GÅR TIL PERTH // FOR DEN BESKIDTE..

ER ALTING BESKIDT.. Her i Orangehuset har vi lige nuppet en lille influenza OGSÅ….. Så Bella havde 9 dage med kramper i maven, hvor hun ikke kunne komme i skole, efter vi var landet, og nu er det 4 dagen med slem influenza 0g 39.4 i feber. Jeg har (endnu) ikke revet den til mig, men i min underbevidsthed og fucked up immunsystem, der ved jeg bare, at den kommer til at slå mig hårdt.

Jeg fatter ikke, jeg er den i familien der lever sundest, og jeg er den der er mest syg. Måske jeg bare burde starte på at spise burger, chokolade crunch til morgenmad, fritter til frokost og masser af alkohol!! Det virker ikke som om, alle de grøntsager jeg spiser, de reelt hjælper mig, og så er der jo ingen grund til det 😂

For at komme lidt ud, har jeg gået mig nogle lange turer. Onsdag 9 km og igår var det 11 km, begge har fået mig forbi China Town, hvor det i år er ‘Hundens år’. Jeg elsker alt deres pynt de altid har oppe, det gør mig super glad, og enormt stolt af byen. De sørger altid for at fejre alt. Om det er Jul, Kinesisk nytår, Deepavali etc. Så er de med på beatet. Men i år, der kan jeg simpelthen ikke finde ud af, om det bare er mig, eller om de her hunde er en anelse ‘upassende’ 😂 Jeg har en fest, når jeg ser på dem, men flere har været lidt forarget.. Men når man kigger godt efter, så kan man altså godt se, at den store hund står op ad en skål, og ikke én af hundene.

Chinese New Year: er det først år i alle vores år i Asien, hvor vi har booket EN TUR… Yaaaaaay. Vi har aldrig fået kigget fremad i kalenderen, og set, hvornår der er ferie. For de tager det meget seriøst, og der er LUKKET! Så man kan lige så godt ‘vamos ala playa’, så turen går til Perth, noget jeg glæder mig så meget til.

Vi har aldrig været i Perth før, så hvis nogen har anbefalinger til hotel, børnevenlige ting for en pige på 9år, og vin til forældrene, så må I virkelig godt skrive mig en mail eller i kommentarfeltet. For vi er helt på bar bund ❤️

 

2 kommentarer

 • dennis troels Jahnsen

  Hej Rikke. Jeg var i perth for et par år siden i et par dage, Jeg syntes at der var en del hyggelige ting man kunne lave, også hvis man har børn.
  1. De har en KÆMPE botanical garden, som er gratis at gå ind i og er et ret flot og hyggeligt sted at lave en picknic,
  ellers ville jeg måske tage et smut på jamie olivers
  italian.Det er også her hvor de har Perth Mint. som er hvor de trykker deres mønter og har en kæmpe guld mønt ( mener at det er et pund ). et godt sted og spise er Gordon street Garage. god morgenmad og pandekager og kaffe 🙂
  håber at det kan hjælpe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  Hej Rikke. Vi var i Western Australia for et år siden. Vi boede et par dage på Hilton i Perth som ligger super centralt. Tæt på vandet og botanisk Garden.

  Vi kørte til Fremantle som er et hyggeligt område med gode restauranter. Vi kørte også til Trigg Beach – super flot køretur langs vandet.

  Hvis I har bil kan vi anbefale området: Margaret river – som bla er et vinområde og et rigtig flot område ved vandet hvor man også finder Surfers Paradise.

  En endagstur til Rottnest Island kan også anbefales – super lækre strande og tager kun en time at sejle dertil fra Perth. Man kan også overnatte på Rottnest Island.
  God tur – WA er fantastisk !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PEFEKTE GARDEROBE // HVIS JEG MANGLEDE NOGET..