TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB..

SKØNHED INDEFRA // NEW NORDIC HYALURON SHOT

Annonce for New Nordic Hyaluron Shot.

SELV NÅR SOLEN SKINNER DAGEN LANG så kan man stadig få brug for lidt ekstra hjælp til huden. For det er ingen hemmelighed at vi får tilpas mere sol her, end I gør i Danmark. Undskyld. Men det resulterer også i, den hurtigt kan komme til at se skadet og dehydreret ud, hvis man ikke passer ekstra godt på den ❤️

Try me:
Derfor tøvede jeg heller ikke med at teste de nye Hyaluron Shot fra New Nordic. De er små drikkeampuller, der tages dagligt i min. 24 dage for at opnå et resultat. De kan tages alene eller i tillæg til Skin Care™ Collagen Filler som en naturlig del af den daglige skønhedsrutine.

Hyaluronsyre:
Forekommer naturligt i huden og er med med til at støtte hudens struktur sammen med kollagen. Huden mister fylde og fugt når niveauet af hyaluronsyre mindskes med alderen – og det er den sti jeg er på vej hen af, derfor ønsker jeg at passe ekstra godt på den, selvfølgelig ikke for enhver pris, derfor har jeg også nøje valgt hvad jeg ønsker at indtage og supplerer med.

(Her har jeg sat mine New Nordic Hyaluron Shot på køl, og det er et ret realistisk billede af hvordan vores køleskab ser ud…haha.. Specielt med de kolde øl)

Det med vanerne:
Jeg går ikke så meget ind for nytårsforsæt, men jeg går meget ind for at passe på mig selv, og hvis der er noget jeg er rigtig dårlig til, så er det at huske at tage vitaminpiller eller andre ting, der kan hjælpe mig med at være en bedre udgave af mig selv. Derfor har jeg med vilje sat dem helt frem i køleskabet, så jeg hver morgen husker, at tage et shot af New Nordic Hyaluron Shot. Jeg har erfaret at de smager altså bedst, når de er helt kolde. De har smagen af havtorn, som jeg var overbevist om, jeg ikke ville bryde mig om da jeg først læste om dem, men det viste sig ikke at være sandt.

Processed with VSCO with a5 preset

Sådan gør du:
New Nordic Hyaluron Shot er bitte små ampuller og indholder kun 15ml i hver lille flaske, så det er ikke meget man skal drikke. De skal stilles på køl, så smager de bedst. Stil dem så du kan se dem, så bliver du mindet om, du skal huske dem. Jeg tager mine om morgenen, så er man ligesom i gang ♥

Havtorn:
Er sådanne nogle små orange bær på en ‘tør’ gren, der vokser tæt på havet. Træerne bliver op til 6 meter høje, fyldt med torne, som faktisk gør det enormt svært at plukke de her tiny bær. Her i Asien, har kineserne brugt dem igennem mange tusinde år til alt deres medicin, og jeg ser det rigtig tit, når jeg går rundt og kigger i alle deres meget fascinerende ‘apoteker’. Havtorn er specielt god til at kurer mavesår og andre indre lidelser, på trods af, de ikke større end et blåbær, og har en syrlig smagen.

Havtorn indholder både C-vitaminer, A-vitaminer, B-vitaminer og E-vitaminer. Derudover indeholder de også omega-3, 6, 7 samt 9 fedtsyrer, så en spring fyldt bombe, af alt, som kroppen har godt af.

Spændingen:
Jeg er super spændt på at se resultatet, når jeg om en næsten en mdr. har drukket alle mine ampuller, og derefter kan se et klart billede af, hvordan de har hjulpet mig. Jeg lover at vende tilbage med billeder af resultatet. Jeg er glad for de ikke kræver man ændre sin kost, eller andre vaner – Det eneste du skal gøre er at huske at drikke dem. Så er du home safe.

Tips og tricks:
♦ Man skal KUN drikke 1 drikkeampul af New Nordic Hyaluron Shot dagligt i minimum 24 dage for at se et resultat
♦ Man skal shake den grundigt før brug – Selvom du bliver helt tosset med dem, så må du altså ikke drikke en hel kasse på én gang. Hold dig til den anbefalede mængde. De har med hensigt at supplerer din kost, og derfor ikke tage over for almindelige måltider, og din ellers sunde livsstil og fornuft
♦ De har bedst af at stå uden for sollys, og helst i køleskabet
♦ De må ikke drikkes af børn, da det er deres små maver slet ikke klar til, og hvis man er gravid eller ammende, så er det er en god ide lige at snakke med en læge først.

New Nordic Hyaluron Shot koster 159 kroner, der er 8 drikke ampuller i en æske – de fåes i Matas, helsekostbutikker og online i deres egen shop HER.

Bottoms Up!

XX
R

2 kommentarer

 • Louise

  Shit, dit køleskab er organiseret! Du skulle bare se mit! 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg er psykopat med mit køleskab, bare spørg mine veninder. Jeg er klart den mest nazi af alle!!! ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB..