MINI INSIDER STARTER SQUISHY BUSINESS ; )

SAMME TID SIDSTE ÅR..

SAMME TID SIDSTE ÅR bloggede jeg om den perfekte morgenmad af Frida Hallqvist LIGE HER – og idag kunne jeg sagtens ha´fundet på, at spise den i morges. Jeg har dog dårligt haft tid til at spise noget, da jeg bliver pisket af min datter. Jeg har pakket pakker hele dagen, og lagt flere produkter ind i shoppen, taget billeder og været på posthuset. Da vi vågnede i morges var der 17 ordre og ‘700’ squishies solgt. Jeg er fuldstændig overvældet og takker mange gange, for alle jeres søde ord og mange ordre i har lagt. Bella er enormt glad, og var sikker på hun skulle ud og shoppe. Det skulle hun så ikke, da jeg viste hendes regnskabet for, at varelageret lige skulle dækkes før man kunne trække ‘løn’ ud, og så skulle der jo investeres i flere produkter, der kunne komme ind i shoppen igen, så vi endnu engang kunne vækste.

F**K YOU Hvis hun kunne og turde gi´mig en fuckfinger, så tror jeg godt hun kunne tænke sig det. Men det hverken ville hun nogensinde gøre, eller tør, så den er ikke meget længere – og der skal sælges maaaange flere squishies før der bliver råd til early bird på BONES og all you can eat softice på Jensen´s. Så endelig bare giv den gas i shoppen, vi er meget taknemlige 🍦

KUK KUK Vi er stadig helt rundt på gulvet her i Orangehuset, og jeg sover omkring kl 2.30 og tænker det bliver umuligt at få Bella i skole imorgen.. Baaaaah, den er bare sooo boring, når man flyver tilbage til Singa. Hvis man bare kunne tage en sovepille, men det kan man ikke når man er ansvarlige forældre (DAMMIT) så det må bare blive til at tælle får. Jeg vil dog prøve at komme i seng før igår, så jeg må nok hellere komme i sving med at børste tænder, for herude er kl altså 23.00 Zzzzzzzz!

Nat Nat derhjemme ⭐️

XX
R

HUSK I KAN SHOPPE PÅ BELLA´S SQUISHY SHOP LIGE HER ❤️ Der er lige blevet addet DAISO Soft Clay, så man kan lave butter slime.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI INSIDER STARTER SQUISHY BUSINESS ; )