VAR DER NOGEN DER SAGDE 'NY HEADER' TIL BLOGGEN - DET TROR JEG NOK ; )

TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB..

Billedet er taget da vi var på ArtScience Museum i weekenden. Læs mere HER.

NÅR LIVET LEVES den sidste tid er der sket så meget føler jeg, og det kommer der også til de næste par mdr. –  Jeg er først ved at komme mig over den lange vinterferie, og begynder at sove nogenlunde i nogenlunde tid. Det lysner og regnen stilner lidt af, og man kan få nogle hyggelige timer sammen, uden at skulle søge ly for regn og torden. Det hele bliver godt igen ❤️

Der er sket så meget:

Jeg har været på Bali (mange gange), Jeg har været i Hong Kong, Kina, Tokyo, Vietnam, Filippinerne, Malaysia, Sidney, Frankring, Norge etc. Og flere er allerede booket til dette år, og jeg glæder mig max.

Jeg har startet en Squishy shop med Bella, og vi har den første tid allerede sendt 50 pakker ud, og det er så overvældende og dejligt.

Jeg har lært en masse, ved at være på juleferie i Danmark. Man troede ikke det kunne ske, men det kunne det altså. Derfor har jeg lavet en liste LIGE HER.

Jeg har fundet mine BEST OF NINE, og jeg var lidt overrasket over, det var lige dem der var blevet valgt, men alligevel elsket jeres valg.

Jeg har dekoreret vores terrasse, og vi har faktisk brugt den meget mere denne weekend end vi plejer. Læs mere HER.

Jeg har fundet min nye (yndlings) header lige HER.

Jeg har haft én af mine første girl crush, og en af mine første interviews med en anden fellow expat lady. Julie Hall.

Jeg har fløjet enormt mange timer i luften hele sidste år. Den toppede, da jeg lige tog 8 timer tur/retur til Sidney og 5 dage senere tog 13 timer til Danmark – til Norge – tilbage til Danmark, for så at flyve 13 timer hjem igen. Det er sat´me hårdt for kroppen!

Jeg har fået det tørklæde fra GUCCI som jeg har ønsket mig i 100år af min kæreste i julegave.. Åhhhh💞

Vi har været til bryllup i Norge i hele 3 dage, og rå hygget, med vores nogle af vores Singa-venner ♥

Jeg har lavet en liste over alle de ting, jeg ikke har tænkt mig at holde i 2018. Nytårsforsæt not for me. LÆS HER.

Vi har booket tur til Perth, og mangler nu bare at finde et sted at bo når det er Chinese New Year.

Jeg har skrevet om 10 myter, mange folk tænker om Singapore – og dem kan du finde LIGE HER.

Jeg har endelig fået lokket familien med på ArtScience Museum, noget jeg så gerne har ville i så lang tid. Mest for jeg kunne få skudt dette billede ; )

Jeg har skrevet om det spørgsmål vi altid får, når vi er hjemme i danmark – det samme spørgsmål som alle så gerne vil have et svar på, men som vi IKKE kan give dem. Læs hvilket spørgsmål det er, LIGE HER.

Jeg har skrevet om de vigtigste rejsenødvendigheder, som man bare må have med i sin kuffert og håndbagage. Læs mere HER.

Jeg har skrevet om, da Kat strandende på Bali, og lige meget hvad vi gjorde, så kunne vi ikke få hende hjem igen – når naturen raser. Læs HER.

Jeg var i et stort dilemma, da jeg ikke kunne finde ud af, om jeg egentlig var særlig relevant mere, når jeg bor så langt væk. Det er svært at vurderer, når man ser alle de seje tøser der bor i Danmark, som i sikkert følger – og så sidder jeg her, og føler mig lidt som en pakke kiks hvor udløbsdatoen er nået. Men I var så søde og skrive, at jeg skulle stoppe mig selv, og fortsætte som jeg gjorde. Tak for det 💋 Læs mere HER.

Jeg lavede et fotoshoot med Jasper Living.

Jeg lavede en liste over 9 højdepunkter på det seneste.

Jeg har købt den 2 fjernbetjening til vores APPLE TV, da den vi har er så forbandet lille, at den forsvinder hele tiden. Jeg er så træt at det. Man kan sidde med den, og wupti, så er den bare væk. Seriøst APPLE. Hvem laver også en 10 cm fjernbetjening i SØLV… Som man jo ikke kan se, hvis den ligger i sengen eller på ens lyse gulv!!! Det er en omme.!

Jeg har lavet den PERFEKTE Singapore guide, hvis man kommer på disse kanter.. Så den kan i da finde LIGE HER.

Jeg har skrevet en klumme på ChriChri om at Julen ikke altid er hjerternes fest, noget som er så relevant, da det ikke er alle der lever i sus og dus. Dette gælder ikke kun til Jul, men hele året og hele livet. LÆS DEN HER.

… Og tusinde andre ting der er sket… Men det her var et uddrag af dem ❤️

//

Tak fordi i læser med, og fordi i støtter mig, selv når jeg tvivler på mig selv.

XX
R

 

2 kommentarer

 • Elsker at følge med i alle dine oplevelser. Og er nu blevet inspireret til en tur til singapore og Bali til sommer. Glæder mig til at opleve “din” by (og vel næsten også “din” Ø)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej hvor dejligt, her er også bare skønt altså ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAR DER NOGEN DER SAGDE 'NY HEADER' TIL BLOGGEN - DET TROR JEG NOK ; )