RIKKES TAKE ON THE WORLD // JULEN..

ET NYT ÅR. KYS I SNEEN OG ALLE DE NYTÅRSFORSÆT VI IKKE KAN HOLDE..

OFFLINE ER IKKE ALTID SÅ SKIDT.. Jeg har ikke været så meget på, da jeg har brugt de sidste 4 dage i sneen i Harahorn/Hemsedal. Vi har været til bryllup henover nytår, et kæmpe lavish bryllup der strakte sig fra fredag til igår. Aldrig har jeg været til et bryllup som blev holdt et så idyllisk sted som Harahorn. Man flyver til Oslo og så kører man i 4 timer på de Norske veje, som ikke altid indbyder til at køre rigtig stærkt, og det har man heller ikke helt lyst til når der er både is og sne. Jeg har i hvert fald lært, at nordmænd og danskere de ser forskelligt på, hvad der er dårligt vejr, og hvad der er RIGTIG dårligt vejr.

Vi ankom igår aftes kl 20.00 tilbage i Havnen, med en kuffert der lugtede lidt af bål, med trætte kroppe, men flydt op af den friske luft. Harahorn bød på minus 16 grader, der sådan cirka er en temperaturforskel på 52 grader fra Singapore. Det er virkelig noget jeg kan mærke i kroppen, og frygter lidt, der er en lille flu på vej. Men nu må vi se. Turen går tilbage til Singapore den 7 Jan, og jeg kan sige med hånden på hjertet at jeg glæder mig så meget til at komme hjem, og bare slappe af.

Det var meningen jeg ville ha´blogget derfra på mobilen, men nettet tillod ikke jeg uploaded billeder, og så igen, så gør det heller ikke noget, man ikke altid er på. Jeg fik delt en masse på insta, så der kan i tjekke ind og se, hvordan en Singaporeaner fryser i det kolde nord ; )

Håber I kom godt ind i det nye år, og fik den aften i havde håbet på, hvis der er noget der hedder det i år 2018 – jeg har med vilje ikke lavet nogle planer for det nye år, med ting jeg bare skal nå, for jeg holder dem aldrig, og så bliver det bare endnu et nederlag. Bedre at overpræsterer end ‘under deliver’ ❤️

Rigtig Godt Nytår alle sammen

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKKES TAKE ON THE WORLD // JULEN..