ET NYT ÅR. KYS I SNEEN OG ALLE DE NYTÅRSFORSÆT VI IKKE KAN HOLDE..

DEN CORNY // BEST NINE OF 2017..

BEST OF NINE

ALLE GØR DET så det gør ikke mig anderledes ❤️ De sidste mange uger, har man alle steder kunne se folks narssasistiske ‘BEST NINE of 2017´så det skal I selvfølgelig ikke snydes for hos mig, for jeg er jo ikke et hak bedre end andre 💋

#1 Er da Bella og Jeg rejste hjem i Aug. efter en meget laaaang sommerferie på 2 mdr. Jeg ved ikke om I liker mit PJ sæt, eller alt min bagage ; )

#2 Var fra min fødselsdag.. et billede jeg genbrugte fra min 34 års fødselsdag. Men if it ain´t broke – why fix it.. Nu runder jeg snart de 36, måske jeg bare skal recycle det igen, og lade som om, jeg bliver 34 igen!

#3 Selfie fra vores elevator i Nordhavn. Igen mit fierce sæt fra Mads Nørregaard. Det fortryder jeg ikke, jeg har købte, selvom det var pænt pebret.

#4 Selvfølgelig er dette billede alle de likes værd. Billedet er fra Okt mdr. hvor jeg fik lov at se min veninde Kathrines lille nye Ellie (Elenora).. Tante Riksen kalder de mig, og jeg elsker det ❤️

#5 Er fra en forside Bella & Jeg lavede for mange mange år siden. Jeg kan ikke huske om hun er 3 år gammel, men det var fra magasines Mor&Barn. Knus elsker det billede ❤️

#6 Dette billede er jeg super glad for i har LIKET.. Yaay! Mit fine samarbejde med N´age, hvor jeg fik æren af at lave alle deres kampagne billeder, OG kom på røven af busserne i Århus og O´ense 💥 Højdepunkt for 2017.

#7 Bellamusen og mor på Sentosa, hvor vi elsker at bruge vores weekender i Singapore. Familie tid er den bedste tid.

#8 Fra vores årlige DABS fest, der er danskernes galla party uartig, hvor der er altid kommer nogen fra Danmark og underholder os. Noget vi altid ser meget frem til. Jeg havde ikke købt nogen kjole, jeg havde lejet min ‘græsplæne kjole’ til 500 kroner for en aften. Helt perfekt, så var man fri for at købe ét dyrt skrud, som jeg ikke skulle bruge igen.

#9 Er af mine nye smukke smukke velour GIANVITO ROSSI stiletter, som jeg har kigget på i så lang tid. Så fandt jeg ud af jeg fik 10% som udlænding PLUS Taxfree i ILLUM. Me likey.. De smukkeste sko ever!

Det er sjovt at se hvad i synes der er sjovt, for min insta billeder, er jo noget anderledes end mine instastory som nok meget signede siger, hvor ‘fucked up’ en hjerne og humor jeg har… Hahahhaa ; )

Hvis I ikke har tjekket min konto ud endnu, så husk lige at tjek den ud @Rikkemay og giv den lidt loooove ❤️

Ses Peeps
XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET NYT ÅR. KYS I SNEEN OG ALLE DE NYTÅRSFORSÆT VI IKKE KAN HOLDE..