HURRA // BUMBUM 9 ÅR..

VS.

RIKSEN´S TAKE ON THE WORLD jeg har stillet mig selv lidt forskellige spørgsmål, om alt og ingen ting. I kan jo komme med jeres svar i kommentarfeltet ♥

Striktrøje VS. Sommerkjole? Jeg har altid været en tørklæde/striktrøje pige. Men efter jeg har haft et par ret kolde rejser, er jeg lidt gået over på den side, der hedder: Sommerkjole!! Magter ikke mere dårligt ferievejr!

Nutella VS. Lakridser? Jeg elsker Nutella, men der er altså ikke noget der slår lakridser. Nu, imorgen – og poletter forevigt!

Sommerferie VS Vinterferie? Sommerferie har altid været min favorit, men da M tog mig på skiferie i 2006, var jeg helt solgt. Så hvis man ved man skal på en kold ferie, så klæder mig sig jo også sådan. Jeg er enormt meget til ‘afterski’ det er jeg rigtig god til ; )

Asien VS. USA? Jeg har rejst rigtig meget i USA men har ikke været der i 3-4 år, så mit hjerte brænder lidt for at komme tilbage dertil. Min hostmom som jeg boede ved, er lige fyldt 80 år, så jeg vil rigtig gerne tilbage og besøge hende, inden det er forsent – og så håber jeg på en lille tur til New York også.

Telefon VS. Computer? Jeg kan alt på min telefon, så den vælger jeg KLART. Man kan bestille UBER, betale regninger, mobilepay, netshoppe, tjekke mails, ringe, sende billeder etc. KLART MIN FAVORIT! Jeg vil næsten hellere miste mine husnøgler end min telefon.

Robinson VS. Paradise Hotel? Jeg har altid troet jeg kunne vinde Robinson, som jeg har skrevet om flere gange, men efter jeg har boet på en (luksus Ø) i åbne hytter, der ved jeg bare, jeg vil stemme mig selv ud efter 24 timer – og Paradise er slet slet ikke mig. Jeg har set 1 afsnit og jeg krummer tæer hver gang. Men hvis vi snakker om, hvad jeg helst vil se, så er det klart Robinson ; )

Øl VS. Vino? Hmmmm…. Den er sgu svær, for jeg elsker begge dele. Drikker jeg med ‘drengene’ så er jeg til Øller. Drikker jeg med tøserne, så er det nok en kold hvidvin.

Børn VS. Husdyr? Jeg er ikke det store dyremenneske. Jeg elsker at se dem i ZOO men ikke så meget at have dem i huset. Dog har M lovet Bella en hund, som jo så nok bliver min…………….Sååååh, deeeeet! Men så vælger jeg børn, i hvert fald min egen, ikke alle andres.. Hahaahaha.

Flyvetur VS. Sejltur? Det kommer an på om det gynger. For jeg er ikke så søstærk. Altså jeg er ikke svag, men bare heller ikke super stærk. Jeg vil nok vælge flytur, hvis det ikke overstiger 8 timer, og det gør det bare ALTID!!!!! Mine falder på 8 eller 12 1/2 Baaaaahhhhhhhhhhh!!!

Rugbrød VS Sushi? Jeg elsker elsker elsker Sticks N´Sushi, og du kan IKKE finde sushi herude, der smager som det. Det er bare så fandes lækkert. Uhhhhh… Drømmer om en gedeost i parma og en inside out California Roll. Mumsi! Men en rugbrødsmad med leverdreng, er heller ikke til at kimse af ; )

Stiletter VS. Flats? Efter jeg har haft brækket mit ben, har jeg svært ved at have hæle på i længere tid. 12 skruer og en lang metalplade, er ikke glade for at blive vredet op den vinkel. Så i hverdagen er jeg altid i flade sko, men skal jeg ud, ser i mig gerne i et par fancy heels.. I hvert fald i 5 min ; )

R n´B VS. Dansk pop? Uhhhhh.. With out a doubt.. DANSK POP.. Uhhhh jeg er sådan en poptøs. Og dank musik har bare mit hjerte BIG TIME! Så det vil jeg til hver en tid vælge.

Læse VS. Lydbog? Jeg må bare indrømme. Jeg er ikke til lydbøger. Jeg kan ikke holde de stemmer ud, der læser højt. Jeg får lyst til at slå på dem, men det er jo lidt svært, når man ikke kan se de. Så altid en bog. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at læse, men jeg får bare aldrig taget mig tid til det. Det skal jeg blive bedre til. Og så må jeg nok hellere afmelde mit abonnement som Bella lokkede mig til at tegne.

Spille spil VS. lege med børn? Jeg hader at lege, og jeg kan ikke sige det nok. Jeg har ingen fantasi. Jeg er så dårlig til det, at jeg skammer mig. Jeg kan lige lege med dukker i 2 sek og så tænker jeg på 1000 andre ting, og keder mig dobbelt så meget. Men jeg elske at spille spil med Bella, det er så hyggeligt. Jeg lader hende heller ikke vinde, for det er kun tøsepiger der tuder over at tabe – og da hun er enebarn, så skal hun have det lidt på den hårde måde.

Singapore VS. DK? Lige nu kan jeg ikke se mig selv bo i DK, jeg er kæmpe fan af at bo i Singapore, og her ser jeg mig selv i et par år mere. I hvert fald 1 år, og så må vi se tiden an. Danmark kan jeg altid bo i, så når tiden er ret, så vender jeg snuden mod Dannevang. Men lige nu er det Riksen in Asia – men om 2 dage er jeg tilbage i kolde Danmark. Så vi ses snart ❤️

♥♥♥

R

////

HUSK MIN KONKURRENCE HER..

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HURRA // BUMBUM 9 ÅR..