NÅR KULDEN BIDER, MEN DET FØLES SKØNT..

THE INSIDER JULER FOR SIDSTE GANG // 4 ADVENT..

DET ER DEN SIDSTE ADVENTSKALENDER og det skal sgu gøres ordentligt 💥 Denne gang kan man ikke vinde produkter, men et gavekort på 2000 kr til en ansigtsbehandling hos N´age… Yaaaaay… Den gad jeg jo enormt godt vinde, men de siger jeg ikke må deltage i konkurrencen selv.. Æv ; )

Vinderen bliver funder Søndag den 24 december, og vil få direkte besked ❤️Gavekortet kan ikke bruges til produkter, og kan ikke kombineres med tilbud eller Klub A’AGE point – men en pure ansigtsbehandling kan du treate dig selv, eller en elskede med 💕

SKRIV I KOMMENTARFELTET HVAD DIN FAVORIT TING VED JULEN ER!

Held & Lykke

R

VINDEREN ER FUNDET..

124 kommentarer

 • Elisabeth

  Familiehygge hjemme i DK (er selv flyttet til Milano). ❤️🎄🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Min favoritting ved julen er klart vores årlige skiferie med vores 2 piger.. det er indbegrebet af hygge, samvær og nærvær… og selvfølgelig lækkert skitøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid L

  Det aller bedste ved julen er, HYGGE og god tid med min familie <3
  Glædelig jul til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Challe

  Jeg elsker julemåneden, fordi alt er lidt ekstra hyggeligt – lys i gaderne, glade mennesker på juleindkøb, juletræsfældning + pyntning med familien og julemusik i radioen! 🎄☃️❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det bedste ved julen er virkelig tid med familien,vino og konfekt i lange baner🎄😅 tænk hvis man er så heldig og vinde-er der så måske en chance for man bliver bare i nærheden af lige så smuk som du-for sulan Rikke-glædelig jul til dig og dine🎄🎄⭐️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det bedste ved julen er at mennesker drager omsorg for hinanden, sender hinanden søde hilsner, finder anledninger til at ses og at se de mindste børns øjne stråle over julens magi ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det bedste ved julen er klart maden! Mad! Mad! Mad! Og mere mad!
  Reddi glæ’lig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det bedste ved julen er de mange stunder med familie uden arbejds stress og hverdag. Only love <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg elsker julen og begynder at glæde mig allerede efter sommerferien! Min favoritting er traditionerne forbundet omkring julen: vi spiser det vi plejer, pynter op som sidste år og ser de samme søde julefilm. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men i en tid hvor alting forandrer sig er der noget fantastisk trygt og skønt forbundet med traditioner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Bech Bentsen

  At pynte op med nyt og gammelt julepynt, at være sammen med venner og familie til julehygge og de mange lys i mørket❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge brunslev

  Min ynglings ting ved julen er at man får hygget med familien og får set en masse julefilm ⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved julen må være al den lækre julemad 😀 Og så selvfølgelig også masser af familietid, selvom det ofte er mere stressende at nå at se alle sammen, end det er hyggeligt. Men det er alt sammen en del af julen.

  Rigtig glædelig jul herfra </:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Mælum

  At jeg skal være sammen med min familie uden at ‘skulle noget’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det bedste ved julen, er at vi, min familie, er samlet. Vi bor her og der, men til jul er vi samlet og skal ikke andet end at jule og være sammen. Især i år betyder samværet ekstra meget, da min far er kommet på plejehjem grundet fremskreden Alzheimers sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Der er mange, – men julelys er det smukkeste og jeg ELSKER når byer, træer, huse, Tivol, osv er viklet ind i lys, det gør en mørk tid så flot og sørger hvert år for min julestemning 🕯✨🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  At hygge mig med dem, jeg kan lide 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Den bedste ting ved julen er traditionerne og maden! Og det bedste i år er det faktum, at jeg for første gang i mange år faktisk har juleferie, og ikke skal læse op til eksamen i julen 👌🎄❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dotte

  Min favoritten er selvfølgelig ris a la mande!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Aabrink

  At hygge med mine nærmeste ❤️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tid sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  De “gratis” fridage man har ifbm. julen🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Damgaard

  Det bedste ved julen, er sammenværet med min store familie! Det er en af de få gange, jeg ses med min familie på +30stks til julefrokost anden juledag. Så dejligt, at kunne nyde de mange generationer samlet under et tag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sasha

  Hygge med familien med god mad og ingen stress. Min farfar døde dog i sidste uge, så sidste jul var desværre den sidste gang hvor han var med :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg elsker at hygge med familien og spise en masse lækker mad og jule småkager. Simple og gode ting, som jeg værdsætter allerhøjest i julen 🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Kjær

  Hygge i sofaen med hele familien viklet ind i tæpper og klassikere på TV’et bla Sound of Music, Annie og Love Actually ❤️🎄🎅🏼 Og så selvfølgelig at proppe sig med juletid og kager! Man må aldrig gå ned på kager😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den der stemning lige efter risalamanden, når vi skal til at danse om træet og alle er lidt spændte og synes det er lidt akavet at gå rundt med hinanden i hænderne og synge, men alligevel lader sig indhylle totalt i julefreden lige i det øjeblik… Aaaah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lara

  Det bedste ved julen er at det er tilladt at gå i nattøj hele dagen, at man kan have langsomme morgener og at der absolut ingen andre krav er end at man skal hygge sig med sine elskede og kære.
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Det bedste er, at vi mennesker generelt har en tendens til at være lidt bedre, lidt mere omsorgsfuld ved hinanden, at det er en tid hvor man stopper op og tænker over de vigtige ting. Og udover dét, så er det jo også en tid hvor lækker mad er i fokus og det er godt nok også noget jeg sætter meget pris på, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det bedste ved Julen må være selveste hyggen, som Julen har det med at bringe frem i blandt folk. Bare det at være sammen med dem man har kær, har en kæmpe stor betydning. Man kan mærke varmen og kærligheden fra andre.
  Julen er så småt begyndt at spire ved mig igen efter nogle års stilhed. Men i år har Jeg valgt at holde Jul igen 🌟❤ Så det ville da være skønt, hvis der lå en gave fra N`age 🎁🎅🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Wauw Det gad jeg godt vinde! Rigtig glædelig jul fra 6600 Vejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Det bedste ved julen er at det er ferietid. Efteråret føles, uanset efterårsferien, altid langt, så julen er ligesom en belønning ovenpå en hård opgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Klart tiden med familien. Alle har så travlt i hverdagen, så det bedste er de par dage om året, hvor ingen har travlt med andet end at være sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Tarras M

  Den præmie har min ud helt vildt meget brug for!!
  Det bedste ved julen for mig er min at samles med mine 4 brødre og forældre! Så hyggeligt! Og så at jeg går så meget op i at arrangere og pynte et flot julebord med et nyt tema hvert år! Og nårh ja så også lige amarena kirsebærsovsen på ris alamanden 💝🎄✨😋😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det bedste ved julen er FØLELSEN! THE feeling der kun kommer denne ene gang om året. Glædelig jul! ⭐️⛄️🎅🏻🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk jensen

  Favorit ting ved julen, må da være alle de søde sager.. hjemmebagte småkager og konfekt! Og at være sammen med min egen hjemmelavede familie og alt det flotte (not) julepynt, mine børn hænger på juletræet🙈🎄🎄😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine nielsen

  Det bedste ved denne jul er helt klart, at jeg – efter et efterår med stressrelateret sygdom – endelig føler mig “normal” igen, og derfor virkelig kan nyde julemåneden med min mand og vores to dejlige børn. Man glemmer nogle gange bare at nyde, at man har det godt, før man bliver mindet om, hvordan det er ikke at have det så godt! Og julen er heldigvis fyldt med ting, der bringer lykkefølelsen op i én❤️❄️🎅🏼 Glædelig jul til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thuy

  Det beste ved julen er, at familien er samlet 🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  At se mine unger blive mere og mere begejstrede for julens magi – og være sammen med familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Honore

  Vores lille familie på 3 skel holde jul hjemme for 1.gang i år og vi har hentet det smukkeste juletræ og pyntet med mange ældre julekugler som er samlet gennem de sidste 10 år, levende lys og flagranker, kræmmerhuse, julehjerter, glimmer og lys🎄Det er en tradition de næste mange år at vi skal have vores eget juletræ at gå og nyde og at se min søns øjne hver morgen når han kigger på det smukke træ I stuen🎄🎅🏼 Smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Bor i Aalborg, så jeg ville forkæle en veninde med behandlingen 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåmen det vil jeg så ekstremt gerne kunne forkæle mig selv med efter et rigtig møgefterår med alt for meget sygdom og alt for lidt overskud. Den slags kan man sjovt nok godt se i huden når man er 30+. Klem til dig i øvrigt. Håber vi når at ses mens I er i DK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåmen det vil jeg så ekstremt gerne kunne forkæle mig selv med efter et rigtig møgefterår med alt for meget sygdom og alt for lidt overskud. Den slags kan man sjovt nok godt se i huden når man er 30+. Klem til dig i øvrigt. Håber vi når at ses mens I er i DK <3 Det bedste ved julen? Lysene i små øjne når træet tændes. Det er ægte julemagi og jeg skal ikke afvise at jeg er hende tudemoderen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lyneborg

  Gaverne🎁🎁🎁
  Trænger trænger trænger, til Botox, filler, fedtsugning, stram op, ansigtsbehandling you name it😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det bedste ved julen er klart, at alle mennesker bare har et større overskud til at smile til og hjælpe hinanden! Elsker den ekstra kærlighed der er mellem mennesker ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva C.

  Julen oplevet gennem mine to små børns øjne er absolut det aller bedste ved julen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Det bedste ved julen er den gode mad, de hyggelige julefilm og hygge med familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene A

  Wauw 😀
  Det bedste ved julen er helt klart hyggen med vores børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det bedste ved julen er de rå mængder af vin og chokolade i 5 dage i træk 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Sørensen

  Uhh, hvor nice! Det kunne mit trætte vinter-fjæs godt trænge til!
  Jeg burde nok sige at kvalitetstiden med familien er det bedste ved julen, but who am i kidding. And, rødkål, marcipan, vin. Seriøst så lovligt at drikke rødvin hele tiden! Klart min favorit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Magnolia Randrup

  Det bedste ved julen er, at komme helt ned på jorden, og væk fra den travle hverdag, og hygge sig med alle dem man elsker, og være taknemlig for det man har! ✨🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Spangenberg

  Set bedste jeg ved er, at humøret bland folk og fremmede er meget bedre end de andre måneder – måske er det bare mig og mit humør, der gør, at jeg også synes alle andre er ekstra glade, men jeg synes virkelig at folk smiler mere, lader ham med de få varer komme foran i den lange kø og smiler og ønsker alle omkring sig god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Sovsen! Helt klart sovsen til julemaden. Det er som om alt der aldrig kan komme for meget sovs på tallerkenen lige den dag. Og så selvfølgelig at være sammen med familien, synke ned i sofaen når alle gaver er givet, og der kommer en ro over alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Juleaften, helst i selskab med børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det bedste ved julen er kvalitetstid med min familie. ❤️🎄✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det bedste ved julen er børnenes forventning og derfor, for mig, glæden ved at gi. En gave der er lagt tanker, følelser, energi og kærlighed i ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Det er helt sikkert hyggen med min dejlige familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina willsen

  Det bedste ved julen er at glæde andre, det varmer helt indeni ♥️ Samt nyde tiden med familien 🎄👨‍👩‍👧‍👦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T

  At være sammen med dem jeg holder af og få god mad – og vin ej at forglemme 🙈💃🏼🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R.

  Det bedste er julemaden og samvær med familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hygge med familien 🎅🏻🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  At koble af fra hverdagen og have kvalitetstid med gode mennesker. 💝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hansen

  Alle lysene i gaderne, den dejlige mad, hyggen og at genopleve julen gennem min datters øjne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  At mærke magien gennem min søn. Det er for vildt! Hver morgen er det lige spændende at kigge i julesokken og åbne julekalenderen – og ja, selv jeg er spændt på, hvordan Ramasjangs julekalender ender!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  At få lov til at spise god mad til man brister. Det er trods alt kun jul en gang om året. Og så selvfølgelig at jeg aldrig har dårlig samvittighed når jeg er igang med min 3. portion risalamande. Elsker det! 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Konopka

  Disney’s Juleshow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Mai wulff

  elsker hygge og lys i denne mørke tid. Der findes ikke noget bedre end gå ned langs falkoner alle, hvor vi bor. Det emmer af hygge med lys og cafeerne der indbyder til varm kakao. Desværre er det også en travl måned, men derfor skal der ekstra HYGGE til.,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Sikke en fantastisk adventspakke! Det bedste ved julen er samværet med end familie og venner – at nyde traditionerne med dem du holder. Det andet bedste er at se Disney’s juleshow den 24. – det er fantastisk hvert år! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Juleaften med selskab af børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  At hygge med familien i Sønderjylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  At være sammen med familien – specielt fordi jeg til dagligt bor i Asien og derfor ikke ser min famile så ofte ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sikke en lækker præmie 😄. Uha det er svært at vælge en favorit ting ved julen. Jeg synes julen er så magisk ☃️❄️🎄, men min favorit ting ved julen må være hygge med familien især juleaften hvor der er ro på alle, den ro som næsten ikke findes andre dage på året og som gør at man bare kan være sammen uden at tænke på job, eller de 10000 ting man altid skal nå ❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sikke en lækker præmie 😄. Uha det er svært at vælge en favorit ting ved julen. Jeg synes julen er så magisk ☃️❄️🎄, men min favorit ting ved julen må være hygge med familien især juleaften hvor der er ro på alle, den ro som næsten ikke findes andre dage på året og som gør at man bare kan være sammen uden at tænke på job, eller de 10000 ting man altid skal nå ❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Min absolutte favorit ved julen er dagen efter. Kold risalamande. Film og joggindtøj hele dagen kun mig og min kære familie. Anderester med brun sovs om aftenen… ELSKER den 25.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det bedste ved julen er klart at være sammen med min søde familie, og spise en masse lækker mad 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina Pedersen

  Elsker de fridage jeg har sammen med familien. Elsker at jeg i år har fri 23+24. Elsker maden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Hansen

  Min favoritting ved julen er selvfølgelig hygge med familien. Elsker at samles med ungerne om aftenen og være fælles om at se julekalender…Det er det politisk korrekte svar. Det upolitiske er, at der s.. også er noget charmerende ved julefrokoster i godt selskab og med rigelige mængder af alkohol…;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nattøjsdag d. 25… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Eiskonfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  At hele familien samles – det sker alt for sjældent efterhånden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Glæder mig til at huggenes min dejlige familie🎄💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Glæder mig til at hygge mig med min dejlige familie🎄💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Det bedste ved julen er hygge med mine nærmeste og den gode mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LykkeS

  Helt klart maden og hyggen 🙏🏿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er, at jeg kan tage den med ro og komme helt ned i gear.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det bedste ved julen er tid med familien <3 Dog er min families jul lidt anderledes i år – da min mor ligger indlagt på 8. uge efter en meget stor hjerneblødning. Så julen i år bliver på hospitalet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skou

  Jeg tror, det bedste ved julen ifølge mig er hyggen med familien (og maden 😀 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen lysholt

  Julen er tid med mine børn. Dage i festtøj og dage i nattøj ,og to til fire ekstra kilo på kroppen som er så uendelig ligegyldigt. Det er jul🎠😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Helt klart hjemmelavede æbleskiver og hygge med familien! 🙂
  Rigtig god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Det bedste ved julen er børnenes glæde og forventning. Det skaber så meget stemning og magi, som jeg selv får helt ind under huden pga børnene 🎅. Mad, tid, hygge og julefilm er selvfølgelig også super dejligt 😉 og julefrokoster 😉.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Må jo nok indrømme at det jeg ser mest frem til ved julen er maden… Jeg elsker flæskesteg, brunkager, risalamande og så videre. Kan ganske enkelt ikke gøre for det <3

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg er en sand sucker for traditionel dansk julemad:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det er helt sikkert at familien kommer hjem og vi har nogle dage sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er egentlig ikke den store fan af julen (Grinch), men mine børns glæde over gaver, mad, hygge med familien – det gør mig glad og får mig til at holde lidt mere af julen ❤️
  Glædelig jul til dig og dine.
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Det bedste ved julen er tiden med familien. Den skal man huske at værdsætte. Kunne gå rundt hele dagen i pyjamas hvis man lyster og bare nyde hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Burton Clausen

  Det bedste ved julen er maden, julemusik, julelys og samvær med familien 😍🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Holmgaard

  Maden. Jeg er et usselt menneske, ved det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det er at have tid til at hygge med mine børn og mand. En uge uden vækkeur i hyggens tegn er fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Helt klart at der er fokus på hygge med familie og venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  At se den del af familien som ikke ses så ofte! Det er dejligt of vigtigt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Byssing

  Awesome konkurrence! 🙌🏽
  Min favoritting ved julen er helt klart den ekstra hyggelige stemning der spreder sig 🎄❤️
  Jeg knokler pt med bachelor så der er ikke tid til så meget juleri. Jeg tager revance næste år, hehe!
  Og sådan en ansigtbehandling vil gøre godt for min stressede hud 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Samvær med mine nærmeste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hygge med ens nærmeste
  Tid til fordybelse
  God mad
  Børns glæde

  Rigtig glædelig jul til dig og familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Det bedste ved julen er for mig selve juleaften hvor julefreden sænker sig og hele familien samles om god mad, hygge, Disneys juleshow, dansen om juletræet og kampen om mandlen. Glædelig jul til dig og dine kære!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uh det kunne jeg godt bruge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Duften af jul – det siger det hele. Kardemomme, kanel, nelliker… Om det så er i gløgg eller bagværk, så er det bare den varmeste, tryggeste og mest hyggelig duft – I LOVE IT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tid og kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  MADEN!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Jeg elsker at se julekalender i fjernsynet. Det er så hyggeligt, når familien er samlet om et fælles projekt.
  Derudover elsker jeg gløgg😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Duus

  Ro, nærvær og kærlighed 💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Min yndlingsting ved julen er al hyggen. Hyggen med familie, hyggen med at bøvle med sin egen juledekoration, adventskrans mm., samt julehyggen ved at pynte og bage 😍🎁🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det bedste er at komme hjem til Fyn i julen – det er som om det først er rigtig jul, når jeg er rigtig hjemme igen 😀 og at gå en lang tur i skoven, så der er plads til masser af mad, når man kommer hjem fra turen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie

  Pyjamas, bøger, ris ala mande til morgenmad, lange dage foran pejsen, maven som vokser, gaver til min kommende baby og forhåbentlig en gave til mig fra dig – selvforkælelse i 7.mdr ville være himmelsk🙏🏻💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det bedste ved julen er den stemning der starter fra 1. December – at alle glæder sig til en fælles ting igennem hele december. Alle er bare lidt ekstra søde og man går og nynne med på julesangen der kommer radioen og spiser lidt julegodter på arbejdet.
  Så min favorit ting ved julen er helt sikkert stemningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Så flot en gave her op til jul:-)
  Det bedste ved julen er ro, nærvær, samvær, hygge, kreativitet, nydelse, oplevelser.
  Kemobehandling har sat sine spor i min hud, så krydser og håber.
  Ønsker dig en glædelig jul:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Efter at have flyttet hjemmefra (det er efterhånden en del år siden), er det bedste ved julen blevet det at komme hjem: første aften hjemme hos mine forældre, med bevidstheden om, at man nu kan slappe helt af i en lille uges tid, være sig selv, og nyde deres og mine søskendes selskab, uden mails, 127 aftaler og travlhed. 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Det bedste er klart at se mine børn med julelys i øjnene. Og pakkespil! Jeg er en sucker for pakkespil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det bedste ved julen er at være sammen❤️ Jeg elsker at ingen skal nå noget og at der er tid til at bare være sammen mens der hygges, spises, spilles spil, gives gaver og hele familien tuller rundt i nattøj dagen efter juleaften – så hyggeligt 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  At være sammen med min familie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Det bedste ved julen er ekstra meget samvær og nærvær med familien❤️ lidt mindre telefontid og lidt mere hygge på god gammeldags facon! Efteehånden som jeg er bleve ældre betyder gaverne mindre og mindre. Det er faktisk alt det andet, der er mere vigtigt. Gaverne er bare et ekstra plus og med til at skabe en dejlig stemning ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  1 ord, 5 bogstaver: HYGGE <3 🙂 glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Slott

  Det bedste er helt sikkert mine ungers glæde over julen 😍 Og de går all in med hyggedage, hjemmelavede samt selv-indkøbte pakker til hele familien. Det er så fint ❤️ Så mon ikke også der ligger nogle gode gaver og venter på dem under juletræet 🎁 God jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Mikkelsen

  Det bedste ved julen er forventning og glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Maden, hygge og børnenes forventning og glæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kiss

  At se julen igennem børns øjne ! Jeg elsker jul med børn. Og så skal ALLE traditioner overholdes. Især Juledisney kl 16:00 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR KULDEN BIDER, MEN DET FØLES SKØNT..