COOGEE BEACHWALK. JULEEVENTYRET OG ENDNU EN PAKNING.

SØNDAG. SVEDETUR & EN LORTEMOR..

ZZZZZZZZZZ hallo hvad skete der? Hvor blev weekenden af? Jeg kunne godt ha´brugt en dag mere, til at hygge med familien. Men hvem kunne ikke det – jeg er nok ikke den eneste. Jeg vil dog sige, vi har nok haft en af de mest aktive weekender nogensinde. Både med laaaange gåtur i botanisk have (iflg. Bella) hvor det var 700 grader, og alle svedte tran. Vi har været ude og spise på vores søndags restaurant. Vi har tømt DAISO en japansk butik, som vi elsker, for alle deres goodies. Vi har været i poolen et utal af gange. Vi skal jo nyde det, mens vi stadig kan, for på fredag, der har vi kulden for døren i stedet. Og vintertøjet atter skal findes frem.

Jeg glæder mig nu meget til at komme hjem. Jeg føler det er en evighed siden, det ved jeg dog det ikke er, for jeg var der liiiige for 2 mdr siden. Men der sker så meget herude, så man lidt føler der går meget længere tid end der gør. Jeg er nok ikke den store Juler, og det er der flere grunde til. Jeg synes det er et ræs, og det minder mig altid om, hvor skør ens familie kan være (smil) – såååh, jeg har nok ikke lige fået pyntet så meget op til jul, som jeg burde, for Bella´s skyld. Det resulterede i hun tog sin egen pung med på shopping igår, for at bruge 16 dollars af hendes egne penge, på at købe julepynt. Jeg fik sgu lidt ondt i hjertet over det. Men min plan var jo, der skulle pyntes op på fredag når vi lander i Nordhavn. Det var ALTSÅ min plan. Men jeg kan godt se, når man bare er 9 år, og man bor så langt væk ‘hjemmefra’ så vil man gerne have noget mere jul, og det er min plan for næste år. Mere juleri. I PROMISE!

Jeg følte mig som verdens dårligste mor, jeg kan trøste mig selv ved, det er jeg ikke.. Meeen det følte jeg mig sgu som igår. Jeg har sørget for adventspakker etc. så det mangler hun ikke. Men der har ikke været meget jul over Orangehuset.

Hvad gør i derhjemme. Pynter i op til at starte med i December eller venter i også til midt mdr?

Help a mother out.

XX
R

VINDEREN AF KONKURRENCE ER BLEVET KONTAKTET ❤️

2 kommentarer

  • Kat

    Da mine børn var små ventede jeg til midt december og havde al julepynt oppe til 6. Januar. Nu kommer det op første weekend i december og ned d.25.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Mit kommer op den 1. december og ned lige efter jul. Pyntede gerne op allerede sidst i november, men der sætter min mand grænsen ;-). Så Gertrud Sands store kasse med julepynt må først komme ned fra loftet 1. december!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COOGEE BEACHWALK. JULEEVENTYRET OG ENDNU EN PAKNING.