SØNDAG. SVEDETUR & EN LORTEMOR..

OVER HELE VERDEN // ET SINDSSYGT REJSE ÅR..

unknown

UDE GODT HJEMME BEDST den følelse har jeg altid haft. Jeg har elsket at være ude at rejse, men der har også stået leverpostej med agurk, og et glas mælk øverst på listen, når jeg trådte ind ad døren!

Efter vi er flyttet hele vejen til Singapore, har min verden nok åbnet sig væsentligt, fra hvad den var før. Jeg havde aldrig været i Asien, mine rejser havde hovedsageligt været til Italien med mine forældre – og USA, som jeg har en stor kærlighed for.

Selvom 2017 har været et utroligt udfordrende år for vores familie, på den private front, så har det også været et fantastisk rejse år, og jeg føler mig så enorm priviligeret, jeg kan få lov til at se verden på den måde❤️

FEBRUAR stod på Cruise i 10 dage med min svigerfamilie, hvor vi rejste til Vietnam, Hong Kong, Philippinerne – og sluttede turen i Malaysia, hvor skibet tog os tilbage Singapore igen.

MARTS fik vi besøg af Bella’s veninde Andrea og hendes familie hjemme fra DK. De to tøser har holdt sammen siden de gik i børnehave, og har et helt unikt venskab. De om til Singapore og besøgte os 4 dage, hvor vi derefter allesammen tog til Bali – og M kom ‘og gik’ de næste 11 dage, hvor Bella og jeg nød livet og hendes ferie.

MAJ rejste jeg hjem til Emily´s polterabend og min veninde Stine´s bryllup. Det var den første tur hvor jeg rejste uden Bella, og måtte efterlade hende hjemme i Singapore. Men alt gik så fint så fint, så mine bekymringer var slet ikke nødvendige. Ens børn er bare større end vi tror.

JUNI stod den på sommerferie, hvor vi rejste hjem allesammen sammen. M havde laaang ‘sommerferie’ selvom han var på arbejde hver dag, men sådan er det åbenbart at være chef i Asien. Han kan aldrig sove, for der er altid nogen der vil have et stykke af ham. Om det er Australien, Europa eller USA! Men vi havde ham hos os, og man må tage hvad man kan få ; )

Vi rejste også til Frankring, for at være sammen med min svigerfamilie, da mine svigerforældre bor der, hvor vi var 16 der var samlet dernede. En god gang danskere, når de blander sig med de lokale, på den bedste måde… Haha. Not! En tradition, som vi altid vil holde ved. Viva la france.

SEPTEMBER Var vi på en lille ø der hedder Bintan, hvor vi også var 5 vennepar der var taget afsted med børn, og bare hyggede os, og børnene ligeså. Vi var blandt aber og firben, men når man har en hel strand at boltre sig på, så går det hele.

OKTOBER #1 tog jeg et smut til Danmark igen, da mine veninder havde brug for jeg kom hjem – og jeg havde brug for at se dem. Når den følelse melder sig, så er der ikke andet end at hoppe på en flyver i 12.13.14.15.16 timer, alt efter om man mellemlander – og bare hjem og kramme og kysse på dem ❤️

OKTOBER #2 jeg nåede lige hjem til min svigerfamilie kom på besøg. Vi var i Singapore i 4dage, og så dragede vi alle til Bali. Halvdelen af familien, blev dog lagt ned af ‘pøllemølle’ og det var en rigtig uheldig situation. Men Bali er nu alligevel skøn.

NOVEMBER tog jeg til Bali for at mødes med mine yndlings tøser. Mie & Kat da vi skulle worke lidt, og party lidt. Vejret var ikke rigtig med os, og slet ikke for mig der bor i varmen – og vulkanen var heller ikke helt vores ven. Men vi kom alle hjem i sidste ende. Thank god!

DECEMBER # rejste jeg med min kæreste til Sydney, da han skulle arbejde, og det var verdens bedste tur, selvom jeg ikke så ham meget, så fik vi alligevel snakket sammen – og fandt nok ud af, vi stadig elsker hinanden. HA!

DECEMBER #2 på torsdag er mine tasker pakket endnu engang, hvor turen går til DK til Jul, i en lille mdr´s tid! Jeg håber vejret er god mod os, og jeg ikke (endnu) engang rammer bunden med en gang influenza. Men jeg glæder mig til at se alle mine tøser, selvom tiden altid er stram i December – specielt når den er splittet mellem Fyn og Hornbæk, hvor vores familier opholder sig, mens vi er hjemme.!

Jeg har et par rejser på tapetet i 2018, men intet crazy som dette år har været ❤️

“At rejse er at leve”

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAG. SVEDETUR & EN LORTEMOR..