JULEN ER HJERTERNES FEST... NÆSTEN!

NÅR MAN ER DEN BEDSTE MOR I HELE ‘VARDEN’..

NÅR ALT ANDET KAN VÆRE LIGE MEGET julen giver mig altid sved på panden, for man ved aldrig hvordan den går. Mange ting kan nå at gå galt, inden den 24 slår sine folder. Men nu er dagen ovre, og den er gået bedre end forventet, og sidder og kigger ud over Havnen, og egentlig glæder mig over, der er 363 dage til vi atter skal tænke over livets store udfordringer.. og thank god for det!

Men når man så får sådan et kort fra sin datter, så kan alt andet være lige meget, for jeg er VERDENS bedste mor i hele ‘varden’, og det er der virkelig ikke noget der kan måle sig med. Jeg bliver da bekræftet i, jeg ikke gør det helt skidt i rollen som mor ❤️ Så kan det godt være der ‘kun’ var 1 gave, der lå og ventede under træet, men det her er nok den største belønning i sig selv.

Håber I fik alle de ting i ønskede Jer, om det kom i pakker, kærlighed, samværd eller andre ønsker 💕

Glædelig Jul fra mig til alle Jer 💋

XX
R

1 kommentar

 • Tina KH

  Glædelig 2.juledag!
  Det er bare et dejligt brev du fik.
  Når alt kommer til alt er vores børn jo vores et og alt.
  Min datter og jeg giver også hinanden sådanne søde julekort, det er guld værd:-)
  Håber I får nogle gode dage sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEN ER HJERTERNES FEST... NÆSTEN!