SÅ BLEV DET SGU JUL ; )

NÅR KULDEN BIDER, MEN DET FØLES SKØNT..

MORGENSTUND HAR GULD I MUND så er vi ved at være på benene igen, efter den lange flyvetur, og får også sovet lidt, men går enormt tidligt i seng. Det har dog aldrig skadet nogen at få noget prinsesse søvn – og se solen stå op kl 5.00 ; ) Jeg nyder så meget mine morgner her, da Nordhavn også bare er det fineste sted at stå op. Dette billede knipsede jeg igår da lyset endelig meldte sin ankomst.

Vi har ikke siddet ned siden vi kom, den har stået på besøg hos familie, fødselsdage, udpakning, indkøb af julegaver eller mangel på samme. Jeg kan slet ikke overskue det projekt i år, da Jeg føler jeg er alt alt alt for sent ude, det er jeg dog nok ikke, men jeg har bare en følelse af, jeg ikke når det hele. Det skal jeg dog nok, jeg skal bare lige have én dag, hvor der er lidt ro på, så er de gaver sgu i kassen ; )

Lige nu nyder jeg bare stilheden, da Bella er hos sin veninde, og jeg først skal hente hende om en times tid. Der er dog helt tomt her i havnen, når hun ikke er her – den konstante snak i mit øre som jeg til tider er så træt af, den er pludselig savnet, når hun ikke er her. Min lille mussemås er så stor og selvstændig ❤️

I morgen står den på frisør tid hos min yndlings frisør Mie fra The Chair – og en tur på mave/tarm afdelingen, da jeg har sådan en dejlig 6 ugers maveudfordring, jeg ikke har kunne få styr på i Singa. Det er jo skønt #medløgpå. Jeg frygter mest, de skal have et kamera op i måsen på mig. Jeg beder til guderne, at det skal de IKKE… Hahahahah ; )

Der er jo aldrig noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet, så kan jeg måske spise et stykke kage, når jeg er færdig, for at udligne regnskabet 🙃

Håber I får det bedste ud af de timer, søndagen, har tilbage at byde på 💋

Vi ses imorgen.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ BLEV DET SGU JUL ; )