THE INSIDER JULER FOR SIDSTE GANG // 4 ADVENT..

JULEN ER HJERTERNES FEST… NÆSTEN!

b423cb55-325c-4659-aa2c-fe1abbec21e0

SÅ KOM DAGEN hvor man endelig måtte åbne sine julegaver. Ikke jeg tror, jeg får særligt mange, men jeg har fået et kærligheds brev fra Bella, og det tæller mere end noget andet der er pakket ind med silkebånd (næsten)😂

Jeg har ikke været så aktiv på bloggen den seneste tid, og sandheden er, jeg ikke er helt på toppen, og det har jeg faktisk ikke været de sidste 2 mdr. Jeg er bange for, jeg har fået en form for en infektion på Bali da jeg var der med familien, og alle blev syge med ‘pøllemølle’, hvor jeg ikke blev ramt. Det har jeg dog været efterfølgende. Jeg kan intet putte i min mave, uden jeg efter en pebernød føler mig og er enormt oppustet og har smerter – og så har jeg en hel del andre komplikationer. Så jeg har været ved lægen, på hospitalet, indsendt ‘pølleprøver’, afgivet blodprøver, været til konsultationer, negative prøver på det ene og det andet. Underlivs tjekket, og kigget på i alle ender. Jeg/de kan ikk finde ud af, hvad der er galt med mig!

Jeg mangler stadig at få mine prøver tilbage for tarmkræft og livmoderhalskræft – men det er bare en ekstra test vi har taget, for at være sikker, og det er bedre at være ‘safe than sorry’. Det gør bare man har ekstra tænke tank, som ikke er nødvendigt. Men jeg tror på det bedste. Det bliver man nødt til!

Julen er ikke altid en fest for alle, det har jeg skrevet lidt om ovre hos ChriChri LIGE HER. Et vigtigt budskab, som man skal minde sig selv om🎁🎄

Sender julelys til alle❤️

XX

R

2 kommentarer

 • Christel

  Kære Rikke, dér ramte du lige plet – for julen er i sandhed en tid, som er både glædelig og sårbar. Jeg selv kommer fra en splittet familie og mærker i en alder af 34 år stadig konsekvenserne af det, særligt her op til jul. Jeg sender mange varme tanker til alle dem, som i dag har det lidt ekstra tungt og svært, om det er pga manglende familie, kærlighed eller nærver.

  Glædelig jul til dig og dine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Faktisk et rigtigt vigtigt budskab! Tak for reminderen og rigtig glædelig (bag) jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INSIDER JULER FOR SIDSTE GANG // 4 ADVENT..