THE INSIDER JULER // 3 ADVENT..

HURRA // BUMBUM 9 ÅR..

Processed with VSCO with a5 preset

TILLYKKE  for 9 år siden, kom denne lille prut til verden, i en rekord fart på 3 timer og 16 min fra start til slut, og hun har ikke sat farten ned siden👧🏼 Jeg var enormt ung da jeg fik Bella, noget som jeg til tider har hadet mig selv for, fordi jeg følte jeg missed out på så meget. Men idag ved jeg, jeg gjorde det HELT rigtige 💕

Jeg er ikke altid den mor jeg gerne vil være, men jeg prøver mit bedste – og så kan man ikke gøre det bedre 💞 at være nogens mor er 99.9% pisse hårdt, og folk der siger andet, enten lyver for os andre, for dem selv – eller bare har mere overskud end mig, for man kan ikke hvile på laurbærrene i 2 sek. Det fine menneske jeg har skabt, kræver pleje og omsorg uendeligt.

Det viser sig, jeg faktisk kan holde et lille væsen i live, og når jeg ser på hende idag, så ligner det ikke, jeg har gjort det såååå skidt💞

Tillykke til Bumbum 🇩🇰🎈

Fotocred: Ditte Capion

3 kommentarer

 • Tina KH

  Stort tillykke med din smukke datter 🙂
  Og en glædelig 12.december til jer.
  Så godt et billede af mor/barn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tillykke med din smukke datter, Rikke!
  Nu er jeg lidt nysgerrig – hvor gammel var du da I fik hende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Tillykke med hende. Så ung var du vist heller ikke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INSIDER JULER // 3 ADVENT..