SPØRG RIKSEN // HUN VED 'ALT'..

THE INSIDER JULER // 1 ADVENT..

kalendergave

ADVENTSGAVEN ER FRA SKINCEUTICALS i samarbejde med Náge, har vi lavet den ultimative adventskalender til Jer, hvor der er gaver for laaaant over 10.000 kr. Så hvis du trænger til noget selvforkælelse i December, så er du endt det helt rigtige sted ♥

Juleæsken er fra SkinCeuticals til en værdi af 2837 kr og består af:

1 x A.G.E. Interupter 48 ml

A.G.E. INTERRUPTER er formuleret specifikt til moden hud og indeholder blåbærekstrakt, Proxylane™ og phytosphingosine. Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

1 x A.G.E. Eye Complex 15 ml

A.G.E. Eye Complex er formuleret med blåbærekstrakt, Proxylane™ og flavonoider og er tilpasset huden omkring øjnene. Reducerer tydelige tegn på aldring i øjenområdet.

1 x Gentle Cleanser 200 ml

En plejende rensecreme, der fjerner urenheder og overskydende talg uden at udtørre huden. Den renser blidt og skånsomt og virker beroligende på sensitiv eller irriteret hud.

1 x C E Ferulic 4 ml

Serummet indeholder L-askorbinsyre, E-vitamin og ferulsyre. Den helt unikke formulering af potente ingredienser skaber synergi og gør C E Ferulic® til et effektivt forsvar mod frie radikaler.

1 x Mineral Radiance SPF50 4 ml

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrydende produkt inden for mineralsk solbeskyttelse og kombinerer bredspektret beskyttelse igennem mineralske UV-filtre med en universal tint for at give en smuk udstråling.

///

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive din alder og hvor du bor i kommentarfeltet, så er du med i lodtrækningen om denne skønne gaveæske fra Náge & SkinCeuticals. Vinderen vil blive fundet søndag den 3 december ♥

HUSK at skrive din rigtige mail, ellers har jeg ikke en chance for at kontakte dig, og sende din skønne gevinst til dig.

Merry Christmas – held & lykke.

XX
R

VINDEREN ER FUNDET ❤️

179 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPØRG RIKSEN // HUN VED 'ALT'..