OBSESSED // WEAREMAD & LE SPECS SUNGLASSES..

SHOP SHOP SHOP // YELLOW LEOPARD FAVORITTER..

blackfriday

SOLBRILLER – link hos WEAREMAD // LEOPARD RULLEKRAVE // GUL STRIK // LEOPARD BUKSER // LEOPARD KJOLE // HÆTTETRØJE //  BANAN TEE // STRIK HUE // LEOPARD UNDERKJOLE // DR PAWPAW..

JEG HAR FÅET gul og leopard på hjernen disse dage, og jeg har lyst til at trykke en masse hjem, som gør mig glad i låget. Selvom det lyner og regner helt vildt, og jeg har revet mig en forkølelse/influenza med hjem fra Bali, som snildt kunne ‘tage livet af en mand’ hvis han blev ramt med man-flu. Jeg har derfor taget en slapper i dag, kun afbrudt med en gang bowling med Bella og M, så Jeg har haft masser af tid til at finde mine yellow/leopard ‘weekend favoritter’.

Man kan jo næsten ikke undgå at se, der er ‘BLACK FRIDAY’ som man allerede hader nu, 24 timer inde i ‘projektet’, og det har åbenbart valgt at strække sig til lørdag og søndag også, hvilket jo ikke giver mening når det hedder som det gør. Men det skal jeg jo ikke gøre mig til dommer for. Nethandle kan man altid, om det er sommer, påske eller Black Friday!

Happy Shopping mine fellow partners in crime ❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSESSED // WEAREMAD & LE SPECS SUNGLASSES..