DE 10 BEDSTE MORGENMAD´s STEDER I SINGAPORE..

REGNDANS & BLOOPERS..

dsc_2684

I NAT modtog jeg alle mine billeder fra i sommers. 426 af slagsen. Det var min computer ikke så glad for, så jeg måtte hurtigt finde en eksternharddisk, for sådan en har jeg jo nu, efter min computer slettede alle mine billeder, da jeg lavede en update! Død med kølle! Man lærer jo af sine fejl. Thank god ; )

dsc_2693

Hold kæft hvor er det sjovt at se alle sine FAILS.. De her er nogle af de lidt pænere. Hvis man lige ser bort fra min rebel tatoo på maven, som jeg kun fik for at pisse min far af, da jeg var 18 år og han sagde jeg ikke måtte.. Det skulle jeg da nok lige vise, at jeg godt måtte. Fortryder det så inderligt i dag, men da jeg allerede har fået fjernet en på håndleddet, så er jeg fuldstændigt informeret om, hvor ondt det gør!! Såååååhhh den trækker jeg lige lidt ; )

dsc_2708

Her kan man se, hvor meget det kræver for at en ‘model’ kan blive våd.. Og så brugte vi dem aldrig. Damn. Jeg havde ellers glædet mig til at tage hjem med mit fine hår og make-up og vise mine veninder, da vi skulle ud og spise om aftenen. Men så fik de liiiiige en fiks ide. Så var den drøm ødelagt. Ha!

Det er blevet weekend herude, og det har vi glædet os til. Vi har ikke set M siden Lørdag aften, for han stak af i mørket søndag morgen kl 6 til Japan, og derefter videre til Hongkong. Så i aften står den på bagekartofler med lækkert fyld, kolde TIGERS og TV dinner.

Weekend vi er SÅ klar💕 Og vi har ingen planer overhovedet, hvilket er tiltrængt. Vores sidste gæster rejste for 2 dage siden, så har der været run på i 3 uger. Så en masse ingenting, det er hvad vi skal lave 💋

Har I nogle vilde planer?

XX
R

FOTOGRAF: SISSE LANGFELDT
FOR: N´AGE

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 10 BEDSTE MORGENMAD´s STEDER I SINGAPORE..