POSTCARD FROM BALI..

OBSESSED // WEAREMAD & LE SPECS SUNGLASSES..

(Billederne er lånt af WEAREMAD)

MÅ EJE disse solbriller som Kat havde på, da vi var på Bali… Jeg kan stadig ikke helt finde ud af, om de passer 100% til mit ansigt, men nu har jeg altså klikket dem hjem, og så håber jeg bare på, jeg ikke ligner en tosse med dem på. Kat fortalte hvor svært det havde været for hende at bestille dem, noget med en tur til Tyskland og en svigermor, der måtte sende dem til Danmark… Derfor tænkte jeg, min kamp nok allerede var tabt, da jeg fik en sådan urge til at købe dem.. Men det tog mig seriøst 4 sekunder at klikke dem hjem, da de sender direkte til Singapore fra Australien… Og nu kan jeg slet slet ikke vente.. KOM NU!!

I har nok set dem før, for både Gigi Hadid og Kendall Jenner har gået med dem, de sidste mange måneder, og har været udsolgt, lige så snart, de kom online igen.. Brillerne hedder THE LAST LOLITA og er fra mærket LE SPECS, jeg havde faktisk aldrig hørt om dem, men jeg er også gået lidt bag om dansen, efter jeg er flyttet herud. Så er det godt, jeg har mine veninder der kan holde mig updated.

Kat ser seriøst så læksi ud med dem på, aldrig har jeg set et par briller, der passede så godt til én, hun er naaaajs ❤️ Du kan finde link til dem hos Kat LIGE HER – og hvis du sidder uden for de danske grænser, så kan du finde dem HER..

Selvom det regner og begynder at sne, så kan man sagtens få brug for et par solbriller, man skal jo ikke blive sneblind ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTCARD FROM BALI..