SPØRG RIKSEN // HUN VED 'ALT'..

NÅR NATUREN RASER..

(Foto Cred: Ibob Kadek – Mount Agung)

OG GIVER ÈN EN STOR FUCK FINGER.. man ved jo bare, man ikke kan fucke med mother nature, og hun laver oprør når hun har lyst, og det er præcis det der er sket de sidste par dage på Bali, hvor jeg lige har været. Det vil faktisk sige, hun gik i ubrud da jeg var der, men det var den første ud af tre eksplosioner som der på stående fod har været der. Det er helt tilbage til 1963 hun sidst har været i ubrud, og der varede det i et HELT år. Hun rev 1000 liv med sig, og lavede derefter ‘mic drop’ og gik i dvale – ind til hun i september begyndte at røre på sig igen….

Det var meningen vi alle skulle rejse hjem i fredags, men Kat havde nogle ting hun lige skulle ordne, og hvem vil ikke gerne have nogle ekstra dage på vores alles yndlings ø? Selv jeg kunne godt ha´blevet der nogle flere dage – men min rolle som mor (og kæreste) gjorde, jeg måtte tilbage til Orangehuse, og Mie joined mig på turen retur. Kat skulle så lande igår, men på vej til lufthavnen fik hun en besked om, hendes fly var aflyst. Det kan i læse mere om HER og det er jo bare SUPER ærgerligt, da vi havde ‘places to go – and things to see’. 

Vi har kæmpet os til en billet til hende på onsdag, da vi først prøvede at ringe til Singapore Airlines Customerservice, men ham jeg snakkede med, og jeg, vi talte ikke helt samme sprog, så Mie og jeg, tog vores pæneste tøj på (uden pis) og tog ned på deres kontor på Orchard Road, for at overtale dem til, at give hende en billet hjem, på de ellers HELT overfyldte fly til Singapore. Vi prøvede også andre alternativer som at flyve hende fra Denpensar til Jakarta —-> Singapore. Men når en lufthavn er lukket, så er den lige så ‘stengt’ som en butik i Norge på en søndag. Der er intet at gøre. Vi har også undersøgt både til Lombok eller videre til Java, men der er pt. intet at gøre! Nu må vi se tiden an, og håbe på, hun kommer med flyveren på onsdag.

Please send god karma hendes og vores vej 🙏🏻

Lov mig, hvis du er på Bali og i området af vulkanen, så lad vær med at spille helt og tage for tæt på den, for det er ikke for sjovt, og situationen er meget alvorlig.

Kram fra Singapore

XX
R

Du kan læse Mie´s opdate HER 💕

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPØRG RIKSEN // HUN VED 'ALT'..