LEV MENS DU GØR DET..

MUNDVIGE. TRÆTTE ØJNE & REJSEGUIDE FOR BØRN..

NATTERAVN da uret ringede kl 4.30 i morges, var jeg lige ved at tro, det var 1 april…. jeg havde ikke sovet hele natten, da jeg har hostet helt vildt. Jeg har været ramt af den klassiske ‘rainseason’ er begyndt flu …. Så det har taget nogle kræfter fra mig, som jeg endelig er ved at få tilbage, lige i tide til at hoppe på en flyver til Bali…

Bella blev enormt ked af, jeg skulle rejse, og det var med ned ad gående mundvige, og hele optoget.. det er aldrig nemt, for man vil jo ikke efterlade et barn, der er ked af det, men som jeg plejer at sige ‘man skal huske at gøre sjove ting for sig selv, for man kan tage hjem, og være en god smiledene mor’.

Noget jeg tit tænker på, er, hvor tidligt jeg egentlig har fået hende.. 26 år er altså ingen alder, jeg kunne ha’ nået og bo med veninder i kollektiv, og rejst på ‘ung rejser’ flere gange – i stedet valgte jeg livet med børn til, og alt det ‘sjove’ fra. Men nu er hun snart 9 år, og nu kan alt mit begynde igen. Altså minus kollektiv og ‘ung rejser’ (desværre)😜

Hvis du vælger at rejse med dine børn, så har min veninde Mathilde herude, lavet den sejeste rejseplatform ‘Trips By Kids‘, hvor det er børn, der fortæller om deres rejser – den er så fin, og sjovt at læse, hvordan børn opfatter dét at rejse, og hvad der er sjovt for dem❤️ Fine små mennesker ❤️

Find den LIGE HER..

Vi ses på Bali🌴🐬🍹

XX

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEV MENS DU GØR DET..