EN SERIE ANBEFALING // PERFEKTE STEDER ..

LEV MENS DU GØR DET..

ELSK MENS DU TØR DET kender I det, når man læser noget, som rør en så dybt, selvom det slet ikke har noget med en selv at gøre, og man ender med at føle det ekstra meget? Denne uge så jeg på facebook, at en smuk sjæl, havde forladt denne jord. Hun var min alder +/- 5 år, så det er satme alt alt for tidligt ; (

Jeg havde mødt hende rigtig mange gange, da vores branche gjorde, vi krydsede hinandens vej på livets lange vej. Jeg anede ikke hun var syg, som i jeg havde slet slet ikke hørt noget om det, på trods af min veninde kom i hendes omgangskreds. Jeg mødte hende sidst i August, på Skanderborg, hvor hun så skide godt ud – og for 2 dage siden gik hun bort. Sagde man lige i en raketfart.

Jeg har set flere af mine veninder, miste én de elsker, og hold kæft det er forfærdeligt – og jeg har slet ikke kunne denne rumme i min krop denne uge, hvis der skete noget med mine veninder, og jeg en dag skulle stå, og sige farvel til dem. Det må være noget af det mest modbydelige i verden.

Det er ikke min plads at fortælle hende der er gået bort, hendes ‘historie’, for jeg ‘kendte’ hende slet ikke. Men det rørte mig bare så meget, og jeg har et par gange måtte fælde en tåre for hende, hendes veninder – og alle andre der elskede hende. Det var bestemt ikke ‘fair’ hvis man kan bruge det ord. For der er jo intet i sygdom der er fair. Vi har det selv tæt på kroppen i vores familie, så tæt som det overhovedet kan komme, og det er nok også derfor, jeg er ekstra sensitiv, når jeg høre om nogen der er syge eller går bort.

Livet er så fint og skrøbeligt, og nogle gange, får vi bare ikke nok ud af det, eller værdsætter de muligheder vi har og får. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste, for at suge alt det ud af livet, som jeg kan, og så vil jeg kysse og kramme på mine veninder herude – og når jeg kommer hjem til Danmark i december – og på mandag når jeg rammer Bali ❤️

Kys til alle derhjemme i skønne 💋 Jeg er taknemlig for i gider at læse med 💕

XX
R

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SERIE ANBEFALING // PERFEKTE STEDER ..