SÅDAN SHOPPER DU TAXFREE..

EN SERIE ANBEFALING // PERFEKTE STEDER ..

ET STED I BØGESKOVEN tilbage i August mdr. i noget der minder om en semi brandert (nogen mere end andre), stod vi til Rasmus Seebach koncert, hvor vores udsigt pludselig blev blokeret – mine veninder var overbevist om, det var nogle ‘bloggere’ der var på spil, men jeg kunne godt se, de havde et ‘live’ kamera med, så den hoppede jeg ikke på. Så tilpas Asiatisk som jeg er blevet, skulle der selvfølgelig lige tages nogle billeder af dem, selvom jeg ikke anede hvad de lavede…

…. liiiige indtil min singa veninde Trine, forklarede mig i sidste uge, om den her fantastiske nye serie der var kommet på TV2  – noget om kærlighed, der mindede om SKAM.. Den blev jeg aldrig helt vild med, så tænkte det ikke var noget for mig. Det skal dog lige siges, jeg har ikke givet SKAM en fair chance, for jeg så 2 afsnit af serien, og besluttede mig for, at det blev et ‘nej tak’ herfra, så måske jeg skal genoverveje den endnu engang….

Hun fortalte at serien omhandlede to mennesker, der møder hinanden på Skanderborg, og pludselig kommer jeg i tanke om det her billede, jeg jo havde taget, men faktisk ikke havde kigget på siden festivalen, jeg gennemgik alle mine billeder og viste hende det, og hun confirmede at dét var de to jeg havde taget billeder af❤️

Serien hedder PERFEKTE STEDER og kan ses på TV2 – jeg havde ikke fået ‘kigget’ på den, da jeg har haft en ret vild uge, så da jeg fandt mig selv på sofaen idag, med influenza lignede følelser, besluttede jeg mig for, at se den. OKAY jeg er solgt. Hold nu kæft den er fin, den tager mig helt tilbage til mine ungdomsdage (Ja, så lang tid siden, er det heller ikke) men man kan tydeligt huske alle de følelser, der fløj rundt i kroppen – og det er alt det serien handler om. Rose og Tobias´s rejse igennem alle livets udfordringer, og hvad den medbringer 💕

Og det er helt tilladt, hvis man får et lille crush på Tobias, for han er sgu også ret sød 😋 I skal ikke læse alle de anmeldelser af serien, man kan finde på nettet, for det er virkelig noget pladder. Den serie rocker MAX ♥

MUST SEE

XX
R

3 kommentarer

 • Eva

  Tobias er RET sød 😉 Har netop slugt afsnit 7.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Han er mega sød – du må igang med google ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  SÅÅÅ enig!!! Den er smadder god. Har dog ikke googlet Tobias endnu 😉 Men kunne være man skulle gøre det. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SHOPPER DU TAXFREE..