SLUTTYNESS. RISALAMANDE OG DEN INDRE RO..

DET PERFEKTE SIMPLE JULEFROKOST OUTFIT..

soendags-favoritter

CARDIGAN MED FRINGES // SHIMMERY BODYSTOCKING // CHAIN EARRINGS // HIGH-RISE JEANS // GREEN VAMP HIGH HEEL // BEADED CROSSBODY..

JULEFROKOSTERNE er for døren, og vi havde vores første igår, hvilket er noget vi kan mærke idag (thank god for McDonalds delivery). Herude skal man ikke have så meget tøj på, da det er alt for varmt, men hvis jeg var i DK og skulle ud, så ville jeg vælge noget simpelt men med et twist af *BANG*. Jeg har fundet mine favoritter hos ZARA.

Denne cardigan er super cool, da den er helt blød i kvaliteten. Det er ikke en jakke, så man kan have den på hele aftenen, og efterfølgende, hvilket jo er ‘win win’, så det ikke kun er en engangsforestilling. Shimmer bodystocking er en lille frækkert, da der er udskæringer og udsyn til mavsen, uden at vise for meget. Den har små glimmer ‘dutter’ på sig, og gør at den blinker i nattens skær. Sorte jeans i garderoben er noget alle chicks skal eje, og de her er skønne at have på. Jeg måtte købe to par, fordi de sidder så godt – de er flexi i kvaliteten, så der er plads til et stykke kage ; ) Øreringe er et MUST, og med nogle drapey nogle af slagsen, er man klar til party all night looong. Tasken er jeg lige ved at dø over, og stod med den i fredags, og var lige ved at hoppe på den, og fortryder nu, jeg ikke gjorde det, da jeg ser den her igen – og for at slutte outfittet, kan man samle det hele med de grønne satin pumps.

‘Voila’ du er klar✌🏼

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUTTYNESS. RISALAMANDE OG DEN INDRE RO..