OKAY VI HAR ET PROBLEM..

WINTER IS COMING // DE PERFEKTE STRIKS..

strikfavoritter

STRIK MED TASSELS // CASHMERE RULLEKRAVE // STRIK MED FJERLOMMER // RULLEKRAVE MED LOMMER // STRIK MED BLONDE // RULLEKRAVE MED BLONDE  // CASHMERE MED V-HALS // OVERSIZE RULLEKRAVE // STRIK MED FRINGES..

MINE FAVORITTER hvis der er noget jeg savner herude, så er det alle mine striktrøjer, der ligger hjemme i skabet i Nordhavn. Jeg er en totalt strik og tørklæde pige, hvis der findes sådan en betegnelse ; )

ZARA er altid super skarp på deres striks, og man tror det er løgn, men man kan faktisk købe dem herude. De forsvinder lige så hurtigt som de kommer i butikkerne, og til at starte med, troede jeg, det var fordi de ikke kunne sælge dem, at de smed dem ud på lageret igen, men det viser sig faktisk, det er fordi de bliver revet væk. Så man skal sgu ride samme dag som man sadler, når man ser noget man godt kan lide…

… Og her er mine favoritter ♥

Happy Shopping

XX
R

2 kommentarer

 • Dina

  Tak for den her Rikke 🙂 Meget dejligt med lidt inspiration, så vinter også kan ende med at blive lidt chic 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, vi får jo nok brug for lidt varme striks til denne vinter ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKAY VI HAR ET PROBLEM..