OVER SKYERNE (IGEN)..

SINGAPORE KALDER..

TILBAGE I SINGA til verdens største krammer fra Bella, der stod klar parat ved elevatoren da jeg kom. Sikke en dejlig følelse. Hun havde savnet mig så meget, at hun ikke veg min side. Hun gik med mig i bad, da jeg lige skulle ha´vasket min 700 timers rejse af mig. Hun gik med på toilettet. Hun sad helt op ad mig da vi skulle spise aftensmad  – og lå tæt op ad mig, da jeg skulle putte hende. Hun fik også lidt ekstra kærlighed, nu hvor jeg havde været væk, og fik lov til at spise noget af alt det slik jeg havde med hjem – også selvom det ikke var fredag ; )

Men sikke en dejlig følelse at være savnet. Jeg tror det er vigtigt man nogle gange tager de her breaks fra hinanden.Vi er jo altid vant til M rejser, men aller er bare vant til jeg er her hele tiden – og det tror jeg ikke er sundt for nogen. Jeg tror ikke det er sundt altid at forvente folk er der – og jeg tror heller ikke det er sundt for mig, jeg  føler de forventer jeg er der (for det gør de ikke). Så dette break på en 8-9 dage, det har været godt for os alle. Jeg begynder at have godt gang i nogle projekter med bloggen, og det gør mig SUPER glad. Så føler jeg igen, jeg er god til noget, nok lidt en følelse JEG har savnet. Det booster mit selvværd og det kan man aldrig få for meget af.

Alle blomster i huset skal have hver deres næring, og jeg har i hvert fald sørget for at alle andre blomster har fået deres gødning, og nu er det min tur. Også selvom jeg nok lidt er kaktussen der kun skal vandes 1 gang om året – men det kræver dog stadig lidt vanding fra tid til anden ; )

Nu er jeg endelig tilbage, og imorgen, og over de næste par dage, flyver vores familie ind fra Danmark og Frankrig, og så står den bare på hygge de næste mange uger – og næste uge… Baaaaaaaliiiiii. Yaaaas ; )

Nu vil jeg stene Modern Family, der er kommet en ny sæson og jeg har 2 afsnit jeg ikke har set endnu. Jeg har gået 5 km for at holde mig vågen, og nu skal jeg bare forstætte i denne stime. I aften tager vi ud og spiser med min veninde Camilla og hendes familie, for de skal nemlig hjem til bryllup i DK, så dem ser jeg ikke de næste par uger ; (

Kys fra Singa

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVER SKYERNE (IGEN)..