HOLD KÆFT HVOR ER I BARE SØDE..

SHOP MIN BADEDRAGT..

dsc_2323

MANGE HAR SKREVET hvor min badedragt var fra, og den er fra MICHAEL KORS… Yaaaay… det er nok til dato min yndlings badedragt. Super upraktisk i hvid, men jeg elsker den. Jeg har lige fundet ud af, man kan købe den på nettet i både sort, mørkeblå & min den hvide. Prøver at holde mig selv fra ikke at købe dem alle, for hold nu kæft den sidder godt. Den har sådan noget net indeni, som holder på eventuelt en mavse, der måtte være lidt slap i kødet.. *host* det kender vi nok alle ; )

img_1195

Jeg har den selv i en str. 10 hvilket jeg tror er en str 40 sådan cirkus. Jeg hader nemlig, og jeg siger hader, når noget går op i måsen på mig, og da jeg har super lange lemmer, går jeg altid en str op, det gør lige, der ikke er noget der sidder og gnaver ubehagelige steder, hvor der ikke er noget, der burde gnave..

dsc_2073

Siden er fra USA, så hvis du bliver fristet til at shoppe på denne, eller en anden side, men ikke gider at betale told, eller hvis siden ikke vil sende til EU, så kan du benytte dig af ShopUSA det er super nemt. Du får bare en Amerikansk adresse du kan sende til, så sender de pakken videre til dig i DK. Så nemt ; )

Find badedragten LIGE HER❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLD KÆFT HVOR ER I BARE SØDE..