JEG SMUTTER.. SEE YA!!

SELVOM MAN ER EN GAMMEL KRAGE…

KAN JEG STADIG NOGLE TRICKS Danmark er god ved mig, også derfor jeg ikke har nået at tjekke ind på bloggen. Men jeg har stort set ikke siddet stille… altså kun lige igår, da jeg sad i vinduet hos N´age og min yndlings Kat tog billeder af mig. Men jeg har fuldt fart over arbejdsfeltet. Jeg er her kun i sådan en kort periode, så jeg har desværre ikke tid til alt det jeg gerne ville, men sådan er det nogle gange. Jeg skulle slet ikke ha´været hjemme, så jeg må desværre misse en masse veninder, men så er jeg tilbage i December igen, så der er ikke så lang tid endnu.

Vejret treater mig godt her i havnen, så jeg får faktisk brugt min terrasse mere denne ‘sensommer’ end da jeg var hjemme sidst. Men det er dog med en jakke på, men det går også. Elsker når det bider i kinderne, så ved man, man lever ; )

Er der by the way, nogen der har set mig på enden af en bus enten i Odense eller Århus?? Lige nu kan man se mig i høj fart i de to byer, så hvis i ser nogle busser med mit fjæs på, må i meget gerne sende det til mig ; )

img_1343

Ses snart igen.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SMUTTER.. SEE YA!!