FIK JEG VIST JER??

POSTKORT FRA BALI…

24138a16-aeb4-4a83-93b4-af31dc853edd

TUREN ER GÅET TIL BALI vi er rejst med hele familien igår til min yndlings Ø Bali. Der er ikke meget der er anderledes. Vi bor stadig på TS SUITES som jeg plejer, og I morges var jeg henne og hente morgenmad på SHELTER som jeg plejer. Vi har været på Finn’s Beach Club som vi plejer og i aften skal vi spise på BABACOA som vi plejer. Alt er som før, og hvorfor ændre det, hvis det fungerer.

MEN nogle gange, er det dét man kender, som man ved hvordan er, der skaber glæde❤️ Og man skal huske sig selv på, at traditioner er ikke altid så dårlige at ha’, specielt ikke når man bor så langt væk hjemmefra, så er den tryghed man kan få, ret vigtig for man kan holde afstandene ud. Og her snakker jeg ikke kun om en tur til en feriedestination. Men ting der er velkendte. Det kan være leverpostej fra det tyskemarket. Det kan være en dansk butik hvor du kan handle. Arrangementer der er danske – og vores årlige DABS fester. Alt hvad der minder om hjem, men ikke er det.

Det er tryghed💕 Og det kan ikke gøres op, men skal føles, og det er ret unikt🙌🏼

Nu vil vi gøre os klar, for vi skal op i baren og ha’ en drink inden vi skal spise, præcis som vi plejer.

XX

R💋

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIK JEG VIST JER??