SHOP MIN BADEDRAGT..

OKAY VI HAR ET PROBLEM..

ET STORT ET julen nærmer sig, og jeg har altså en datter på snart 9 år, der stadig tror på julemanden. Sådan helt 100% tror på ham.. Hun tror også på tandfeen, og jeg kan ikke finde ud af, hvad vi skal gøre ved det. Skal vi lade barnet blive i den tro, og ikke skade hendes lille julehjerte, eller skal jeg trække tæppet nu?

Ved at trække tæppet, mener jeg selvfølgelig ikke, at jeg en dag hvor hun kommer hjem fra skole, vil råbe ind i hendes lille fine ansigt, at julemanden og alle hans rensdyr ikke findes, og det har han og dem aldrig gjort, og vi har snydt hende, hele hendes liv ; )

Sidste år holdte vi jul i Nordhavn, sammen med min familie og min svigerfamilie. Bare en lille bitte jul, så der var ikke rigtig nogen der kunne smutte og klæde om – eller sandheden var nok nærmere, at jeg har nok de seneste 9 år købt 6 julemandskostumer, og de er blevet væk HVERT eneste år. Wtf…? Vi må have så mange kostumer liggende et eller andet sted, som bare aldrig er dukket op, ej hellere i vores store flytning. Hvilket bare er så sært, hvem gider at ‘stjæle’ et julemandskostume.

Så det jeg gjorde sidste år, var faktisk en skattejagt for hende. Jeg havde skrevet et brev til hende, fra julemanden selvfølgelig, om han desværre ikke kunne komme, da han havde Roskildesyge, men havde havde fået sine små hjælpere til at komme med gaven, men de havde drillet hende, og gemt den et sted i vores bygning (skulle lige til at skrive condo…wooow, så er man ved at være lokal Singaporean..hahah) Så hele familien skulle følge spor de havde lagt, ned på alle etager, og helt ned i vores kælder, hvor hendes gave var gemt nede i kælderrummet.

Jeg kunne se hun blev skuffet, men tænkte vi kunne lade den dø på den her måde, og i år, ville jeg sende et brev til hende fra julemanden hvor der stod, at nu hvor hun var fyldt ni, så kunne han desværre ikke også nå hende mere, men hun måske kunne være hans hjælper, og så få hende til at give en lille gave til et barn der havde mere brug for det end hende… Men hun snakker ret tit om det, om han mon kommer igen i år, og om han er blevet rask!

Mit mor hjerte er bare i et kæmpe dilemma, for hun kom hjem igår og løb ind til hendes seng, for at se, om tandfeen havde lagt penge til hende, da hun havde tabt en tand, så hun har jo vitterligt troen på de findes..! En anden teori kunne også være, at hendes intelligens er så meget højere end alle vores til sammen, og hun spiller det største skuespil og tager røven på os, ved godt at vide, at der ingen julemand eller tandfe er, og hun bare sidder og tæller alle hendes dollars. HA!

Hvad har i gjort med jeres børn – og burde man trække plasteret af nu?

Hjæææææælp.

XX
R

5 kommentarer

 • Sara

  Jeg har ingen børn endnu, men fra mine mindre søskende er min erfaring at det med ikke at tro på julemanden kommer af sig selv med alderen. Min største bekymring ville nok være, om hun ville blive drillet hvis de andre i skolen ikke længere tror på julemanden og hun gør – børn kan sgu være så ondskabsfulde. Men hvis der ikke er nogen “fare” for sådan noget, så tror jeg bare at jeg ville lade hende selv indse sandheden om julemanden stille og roligt. ☺️ Hos mine mindre søskende er det i hvert fald kommet af sig selv – dog på meget forskellige tidspunkter aldersmæssigt. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ej du må lege med et par år endnu. Og så kan du være mega stolt over at have en pige som stadig har så meget fantasi. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh jeg synes det er svært. Min søn på 7 år ved godt at julemanden ikke findes. For et par år siden, da onkel var klædt ud som julemand, kunne han godt se at det var ham. Jeg mener han spurgte os og så ville vi ikke lyve. Han har også spurgt om tandfeen var ægte, og ser sagde vi nej. Men hun kommer sjovt nok alligevel når han har tabt en tand 😊
  Hvis hun spørger tror jeg at jeg ville være ærlig. Og måske ikke få flere besøg af julemanden, hehe 😄 men som en anden nævner, det ville mest være for at hun ikke blev drillet. Hun skal jo nok finde ud af sandheden på et eller andet tidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hun ved godt julemanden ikke findes… hun er 9 år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lckn

  Min datter spurgte mig ligeud om julemanden fandtes da hun gik i børnehave. Jeg svarede ærligt. Blev næsten slagtet af de andre mødre efter min datter havde fortalt det videre til veninderne. Så måtte korrigere og sige at JEG ikke troede han fandtes så julefreden kunne sænke sig…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MIN BADEDRAGT..